FORMDESIGN

FORM, spol. s r.o. zahájila svou podnikatelskou činnost v prosinci 1991 a navázala na letitou spolupráci jednotlivých pracovníků z dřívějších let.

Hlavním sortimentem firmy jsou pracovní židle a sedací soupravy. Vedle těchto produktů se firma zabývá výrobou rozkládacích jídelních stolů, věšáků a dalšího doplňkového nábytku.

Charakteristickým znakem většiny modelů je kombinace kovu s masivním dřevem, případně s tvarovanou dřevěnou lamelou. Od počátku výroby je hlavní důraz kladen vedle kvality na osobitý design výrobků, což dokládá řada ocenění v prestižní soutěži "Dobrý design" a dalších ocenění z různých výstav.

V součastnosti tvoří firmu více než 50 zaměstnanců různých profesí od designéra, architekta, inženýrů, truhlářů až po čalouníky, kteří společně usilují o nadprůměrné řemeslné zpracování a originální design.

Za dobu své existence firma realizovala také řadu veřejných i soukromých atypických interiérů a v tomto ohledu patří mezi nejlepší v regionu. Vlastním vývojem a výrobou sedacího, stolového a kancelářského nábytku se dostala do povědomí odborné i laické veřejnosti celé České republiky, sousedního Polska i Slovenska.

FORM Interiéry
Kromě produkce vlastního nábytku se firma FORM zabývá také interiéry na míru. Navrhuje zejména atypické interiéry komerční (firemní prostory, recepce, kancelářské interiéry, zasedací místnosti, hotelové interiéry,…), prostory veřejných budov (restaurace, haly bankovních domů, smuteční síně) až po interiéry bytové.

FORMDESIGN Adresa : http://www.formdesign.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: FORMDESIGN
Uloženo: 22.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde