Plastová okna a dveře, zasklívání lodžií

Www prezentace má jako nosná témata plastová okna a plastové dveře a dále zasklívání lodžií. Přezentace je jednoduchá, umožňující snadnou orientaci v menu. Poptávkový formulář pro objednání plastových oken a dveří či zasklení lodžií je dostupný z kterékoli kategorie menu, stejně jako kontakt a vymezení regionu působnosti. K dispozici je i poradna, ve které se můžete zeptat na technické podrobnosti. To znamená že prezentace je nakloněná komunikaci s uživateli.

Plastová okna a dveře - vypíchnuta kvalita


Prezentace je stručná a výstižná, takže návštěvník stránek získá za krátký čas všechny potřebné informace o spektru služeb, které je možné objednat. Firma Jan Šilhan se podle údajů v prezentaci zabývá prodejem a montáží plastových oken a dveří kvalitního Německého profilu KBE včetně žaluzií či sítí proti hmyzu.

Firma ve své prezentaci zmiňuje i svoji historii - a to 12 let zkušeností a působení na trhu a množství spokojených zákazníků. Nechybí ani reference - ukázky prací.

Závěrem:
Stránky zasklivani-lodzie.cz jsou přehledné, nakloněné komunikaci a interakci s uživateli. Designově je prezentace sladěná s hlavním tématem oboru firmy.
Plastová okna a dveře, zasklívání lodžií Adresa : http://www.zasklivani-lodzie.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: plastová, okna, dveře, zasklívání, lodžie, lodžií, balkonů, zasklení
Uloženo: 24.11.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.6
Hodnocení webu: 3.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde