Klimatizace - montáž po celé ČR

Klimatizace - prodej a odborná montáž po celé ČR . Prodáváme a montujeme značky Toshiba, LG, Samsung, Sinclair, Daikin, Artel, Haier. Specializujeme se na klimatizace do bytů a kanceláří, klimatizace do firemních prostor. Zajišťujeme záruční servis a pozáruční servis. Klimatizace splitové nástěnné, multisplitové. Klimatizace LG - LG Electronics je v celosvětově nejprodávanější značka v nepřetržité řadě posledních sedmi let.

Konečně můžete mít klimatizační jednotku stylového, přitažlivého vzhledu a s progresivní technologií. Pro dosažení vybroušeného stylu byla výrobková řada ARTCOOL vybavena novým čističem vzduchu NEO-Plasma, antikorozní úpravou Gold Fin a dalšími novými funkcemi, jako je např. Auto Clean.

Výrobková řada od 2kW do 10kW je vhodná pro menší prostory, jako jsou ložnice ,ale i větší kanceláře a představuje tak vítanou alternativu ke konvenčnímu designu běžně používaných jednotek.

Invertory společnosti LG představují špičku v oblasti efektivního využití technologie díky své inovované funkci.

Namísto kompresoru s daným počtem otáček, je systém invertoru LG osazen kompresorem s proměnlivou rychlostí otáček, což umožňuje přizpůsobit okamžitý výkon při chlazení či vytápění skutečným podmínkám v místnosti.


Klimatizace - montáž po celé ČR Adresa : http://klimatizace.nakupujunas.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: klimatizace
Uloženo: 13.10.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde