Terasy z WPC

Nový materiál pro terasy - WOODPLASTIC
Není to tak dávno, co jsme si konečně postavili dům i s velkou terasou. Na nádherném místě, s výhledem na přehradu a kousek od zdravého lesa. Když si udělám chvíli času, chodím po okolí, rybařím, ale údržba domu, jeho okolí a terasy není zrovna mým koníčkem. Proto mě silně zaujala zmínka kamaráda o novém materiálu pro dřevěné terasy. WOODPLASTIC – kompozice dřeva a plastu.
Také máte stálé trable s dřevěnými terasami? Naše terasa mi zabírala dlouhá léta mnoho času a energie. Každoroční olejování, lakování, které stejně nezabrání změně barvy dřeva, což nemohla vystát především manželka. Děti občas přiběhnou v pláči s nějakou třískou. Navíc mi předloni terasu napadli škůdci. To vše mi vyřešil woodplastic. Rozhodování bylo dlouhé, protože cena nebyla nejnižší, ale poté co jsem si zjistil veškeré informace, jsem se rozhodl zainvestovat.
Proč jsem zvolil WOODPLASTIC
Mohu tento krok jen doporučit. Woodplastic vypadá úplně jako dřevo, je v něm 60% dřeva a zbytek plastových komponentů. Díky tomu eliminuje všechny neduhy dřeva. Nemusí se olejovat, nejsou třísky, nesmrtelná životnost (dodavatel poskytuje záruku 25 let), odolnost proti škůdcům, nemění barvu apod. Je to investice do budoucna, náklady se brzy vrátí (do tří let) a to nulovými náklady na údržbu. Tento nový materiál je i protiskluzový, takže uvažuji o jeho použití při výstavbě bazénu. Když už chválím, na závěr ještě jednu perličku. Montáž celé terasy novým woodplasticem byla velmi jednoduchá. Připomínala mi stavebnici Lego a byla dokonce zábavná.
Doporučuji podívat se na www.woodplastic.cz, kde najdete veškeré informace včetně cen.


Terasy z WPC Adresa : http://woodplastic.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: terasy,terasa,wpc
Uloženo: 11.08.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde