Zimní zahrady Karel Novák

Specializujeme se převážně na výrobu a montáže plastových zimních zahrad s ocelovou výztuží a konstrukcí prakticky všech typických i atypických tvarů dle požadavku zákazníka a zastřešení bazénů. Jakákoliv Vámi navržená zahrada pro nás není problém. Výjimečně se věnujeme složitým montážím plastových i hliníkových oken.

Veškeré stavby jsou vyráběny na míru, samozřejmostí je nezávazná osobní konzultace na místě stavby včetně případného návrhu, či doporučení různých variant. Vlastní provedení závisí na přání zákazníka a to z hlediska tvaru konstrukce (čtvercová, obdélníková, mnohoúhelníková….), barvy i výplně ( sklo jednoduché, izolační sklo, polykarbonát….).

Předpokladem pro každé navržení zimní zahrady je pochopení celkového klimatického prostorového systému. Musíme se proto řídit souhrnem všech vlivů a jevů jako je sluneční záření, poloha a lokalita, proudění vzduchu atd. Při rozhodování je tudíž důležité vědět, k jakému účelu je zimní zahrada určena.

Veškeré dodávky zajišťujeme kompletně, to znamená návrh a zaměření zimní zahrady, výroba na dílně, montáž u zákazníka včetně okapů, oplechování a napojení na stávající objekt.

Zimní zahrady Karel Novák Adresa : http://www.zimnizahrady-novak.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: zimní zahrady, zastřešení bazénů
Uloženo: 30.05.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde