COLORTOP, s.r.o.

Dodáváme a montujeme žaluzie, rolety, markýzy, okna a veškerou stínící techniku. Žaluzie interiérové i exteriérové, meziskelní, vertikální a venkovní žaluzie, látkové a předokenní rolety, garážová vrata a markýzy, sítě proti hmyzu. Zaměření a kalkulace zdarma, servis a dlouholetá záruka. Nabízíme kompletní služby v oblasti stínicí technika: horizontální a vertikální žaluzie všech typů, markýzy, venkovní rolety, interiérové rolety, silikonové těsnění, sítě, garážová vrata. Provádíme zateplení oken - BET systém. Vzorkovna na adrese centrály.

Firma COLORTOP s.r.o. se sídlem v Brně byla založena již v r.1992. Od r. 1996 tvoří oblast stínící techniky převážnou část nabízených služeb. Nabízí veškerý sortiment stínící techniky - žaluzie horizontální, vertikální, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu atd.

Všechny tyto produkty jsou nabízeny v mnoha designových řadách a v nejvyšší kvalitě, která uspokojí malé i větší odběratele. Jednou z našich hlavních priorit je neustálé rozšiřování sortimentu stínící techniky. Proto kromě standartních žaluzií (hliník, textil, plast) nabízíme i žaluzie z přírodních materiálů - jako jsou dřevo nebo dřevěné tkaniny. Tyto netradiční druhy nabízí klientům neobvyklé možnosti s vysokou mírou originality.

Veškerý sortiment je možno shlédnout ve vzorkovně, kde jsou našim klientům připraveni zodpovědět všechny dotazy naši kvalifikovaní pracovníci.
COLORTOP, s.r.o. Adresa : http://www.colortop.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: žaluzie rolety, markýzy brno garážová vrata, okna
Uloženo: 25.03.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde