Eco-Matrace

Prodej matrací. Nabízíme matrace zdravotní, polyuretanové, ze studené pěny, taštičkové, kokosové, latexové, sendvičové, dětské a další. Vše skladem. Výhodné akce. V naší prodejně si můžete matraci vyzkoušet a rovnou odvézt. Doprava po Praze v den objednání. Zajišťujeme dopravu i po celé ČR.

Poradenství realizujeme formou pravidelně aktualizovaných odpovědí na nejčastěji pokládané otázky, přímou a osobní telefonickou pomocí. V případě, že nejsme momentálně na místě, po zanechání vzkazu se Vám sami ozveme v co nejkratším čase. Kontaktovat nás můžete i formou chatu. Všechny dotazy se snažíme vyřešit v co nejkratší době. Dotazy vyřídíme nejdéle do hodin od jejich obdržení. Žádost o zavolání vyřizujeme do 2 hodin od obdržení požadavku.

Množství prodávaných matrací nám dovoluje předběhnout konkurenci v cenové nabídce a v tvorbě individuálních množstevních slev. Nezapomeňte tedy rozkliknout i odkazy s akční nabídkou Matrace 1+1 zdarma a výprodej matrací. Pro větší objednávky nás kontaktujte telefonicky, vytvoříme cenovou nabídku přímo pro Vás a Vaše představy.

Výborné recenze našich uživatelů potvrzují nejen perfektní zákaznický servis, ale především zlepšení spánku se správnou matrací od nás.


Eco-Matrace Adresa : http://eco-matrace.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: matrace,pěnové,pružinové,taštičkové,taštičková matrace,80x200,90x200,120x200,140
Uloženo: 08.11.2020
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde