Jímky, septiky a bazény

Stavíte dům? Jste duší zahrádkář? Máte děti? Tak to budete potřebovat někam odvést splaškovou a odpadní vodu a třeba taky použít dešťovou vodu na zahrádku. A k tomu všemu mít i bazén pro děti. To vše nabízí Aquasep.

Jenže, odpadní vodu do čeho? Strouhou do rybníka? Vykopat si rovnou zavlažovací systém od domu na zahradu? I to je možné, ale co takhle mít tu dešťovou vodu k dispozici i když zrovna neprší. A splaškovou vodu mít oddělenou? A kde vzít bazén?

Otázka zní "Kam s odpadními vodami?" 

Odpověď je jednoduchá. Přece do jímky neboli žumpy. A co dešťová voda? To samé, třeba do plastové samonosné jímky. Skvělou nabídku samonosných jímek najdete u firmy Aquasep z Brna s provozem a skladem v Třebíči.

Aquasep nabízí plastové jímky od dvou do patnácti metrů krychlových. Se svými požadavky na skladování odpadních nebo dešťových vod si tak vystačí jak zahrádkáři, chalupáři tak majitelé rodinných a obytných domů.

A jestli kruhový nebo čtvercový profil? To záleží na Vás. Každopádně můžete mít usazenou jímku za jeden den.

Koupím jímku, a co dál?

Jímku koupíte, a co dál? Dostanete i podrobný návod a proškolení, jak v prvním měsíci s jímkou zacházet, aby vydržela co nejdéle a byla usazena dle stavebních požadavků. Na stránkách si můžete stáhnout montážní návod a postup

Samozřejmě jímky musí splňovat normy ČSN, což plastové jímky samonosné, ale i jímky k obetonování a jímky dvouplášťové, od Aquasepu splňují.

Další nabídka Aquasepu

V nabídce najdete mimo septiky na odpadní vody a jímky na vodu také vodoměrné šachty nebo šachty na zakrytí vrtané studny. V nabídce mají i septiky s pískovým filtrem pro vypouštění pročištěné vody a kdo chce víc, může si objednat rovnou čističku odpadních vod.

K relaxaci může dodat Aquasep bazény různých tvarů - kruhové, oválné i hranaté a různých velikostí. Stačí se podívat na jejich web.


Kontaktovat můžete firmu na telefonu +420 777 807 027 a e-mailu info@aquasep.cz
Jímky, septiky a bazény Adresa : http://www.aquasep.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: jímky, septiky, bazény, plastové jímky, plastové bazény
Uloženo: 27.06.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde