plastová okna

společnost, která Vám nabízí rozsáhlou nabídku plastových oken a dveří, hliníkových vchodových dveří, posuvných dveří, zimních zahrad, roletových schránek, stínění (vnitřní,venkovní) a ostatních doplňků.
Na záložce "PRODUKTY" naleznete stručný přehled výrobků, které Vám můžeme nabídnout. Zároveň doporučujeme navštívit, či kontaktovat nejbližší pobočku, která se ve Vašem okolí nachází, kde Vám naši odborně vyškolení pracovníci vypracují nezávaznou nabídku na míru.
Pokud chcete raději využít elektronické komunikace, můžete vyplnit webový formulář, nebo nás kontaktovat e-mailem.
Díky kvalitě dodávaných komponentů jsme schopni vyrobit jedinečný produkt se snadnou ovladatelností a především dlouhou životností.
V Třemošné u Plzně vyrábíme plastová okna, dveře, hliníkové dveře, zimní zahrady a jsme schopni dodat veškeré stínění (vnitřní, venkovní), roletové překlady, sítě proti hmyzu, parapety.
Našim zákazníkům plníme individuální přání a produkty jsou vyráběny na míru po zaměření našeho technika. S demontáží starých oken si snadno poradíme, montáž provedeme kvalitně, rychle a pečlivě, zároveň zajistíme zednické začištění.
Zdarma vypracujeme cenovou nabídku, proto nás neváhejte kontaktovat.

plastová okna Adresa : http://www.bauerasynove.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: plastová okna
Uloženo: 02.04.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde