NADOP-VÝROBA NÁBYTKU, a.s.

Kuchyně, kuchyňské linky, kuchyňská dvířka

Nedílnou součástí produkce firmy NADOP jsou kuchyně, kuchyňské linky, ostrůvkové kuchyně, kuchyňská dvířka, jídelní stoly a židle, ale také spotřebiče, drátěný program, kuchyňské doplňky a nábytek do jídelen.
Celkový styl Vaší kuchyňské linky určují kuchyňská dvířka. Nabízíme Vám povrchové zpracování kuchyňských dvířek z lamina, laku, dýhy, fólie či masivu. Chceme Vám přiblížit jednotlivé typy kuchyňských dvířek, které jsou součástí kuchyní Nadop.

Návrhy a realizace kuchyní


Rádi vám pomůžeme při zařizování nového bytu nábytkem či při rekonstrukci Vaší kuchyně. Nabízíme kompletní profesionální servis: zaměření, návrh kuchyně, poradenství, dopravu a montáž kuchyňských linek a nábytku. Vizualizace návrhu kuchyňského nábytku je pro nás samozřejmostí. Moderní i klasickou kuchyni Vám vyrobíme na míru.

Nábytek a obývací stěny


Značkový nábytek NADOP vyniká kvalitním zpracováním, variabilitou a širokou škálou rozměrů a materiálů. Vyrábíme jak designový nábytek do moderních prostor, tak i klasické nábytkové sestavy do stylových interiérů.

Sedací soupravy, pohovky, křesla


Sedací souprava je zpravidla jedním z prvních druhů nábytku, který si pořizujeme do svého nového bydlení. Sedací soupravy a křesla v klasickém i moderním designu Vás okouzlí úžasnou pohodlností. Kvalitní řemeslné zpracování, široká škála rozměrových prvků a potahových látek našich sedacích souprav - co víc si přát!


NADOP-VÝROBA NÁBYTKU, a.s. Adresa : http://www.nadop.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: výroba nábytku, český nábytek, kuchyně, kuchyňské linky, sedací soupravy
Uloženo: 12.01.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde