Betonový plot

Firma BETON Plus s.r.o. se zabývá především výrobou betonových plotů, můžete si vybrat z plotů vysokých od 1,0m - 2,5m. Váš plot může být s rovným ukončením nebo ukončen do oblouku. Vybírejte tak, aby se Váš plot stal přirozenou součástí Vašeho domu. Veškeré díly betonového plotu jsou vyrobené z kvalitní betonové směsi, armatura je samozřejmostí, déle pro větší pevnost i pružnost používáme polymerová vlákna.
Jsme schopni přepravit materiál na Vaši stavbu betonového plotu za přijatelnou cenu dopravy. Snažíme se svým zákazníkům snížit cenu dopravy spojováním rozvozů materiálu na více staveb najednou. Betonové ploty rovněž montujeme na klíč. Naše montáž je rychlá, kvalitní, s minimálním zásahem do terénu. Proto není problém, že již máte hotové zahradní úpravy. Při montáži betonového plotu využíváme techniku, tak aby se na stavbě minimalizoval počet pracovníků, aby po ukončení stavby byla Vaše zahrada či okolí domu bez viditelného zásahu. Uvidíte jedinou novou věc a to je Váš nový betonový plot.
Pokud byste měli zájem o zpracování cenové kalkulace montáže betonového plotu, využijte náš poptávkový formulář a my Vám zpracujeme cenovou nabídku do 24 hodin.
Betonový plot Vám i v sezóně jsme schopni dodat cca do 14-ti dnů od objednávky materiálu. Ani při montáži se u Vás nezdržíme dlouho, např. plot o délce cca 80m Vám postavíme i se závěrečným spárováním a úklidem stavby do max. 4 dnů.

Betonový plot Adresa : http://beton-plus.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: betonový plot, betonové ploty, montáž betonového plotu, kalkulace ceny,
Uloženo: 08.12.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde