Dlažby v imitaci dřeva

Rex je keramická společnost, která řadu svých sérií věnuje imitaci mramoru. Kolekce, kterou Vám chci představit dnes je, dá se říct, výjimkou.
Kolekce se jmenuje Oak a je vyrobena ve velmi zajímavé imitaci dřeva. Dřevěné desky nám bude připomínat i svým formátovým provedením, kde se setkáme s šesti formáty, které nám budou věrně připomínat velikost dřevěných desek.
Vybírat můžeme až s šesti formátů a z barev máme na výběr celkem čtyři.
Teplo domova, které nám tato dlažba v imitaci dřeva přinese, jistě oceníme, stejně jako bonus, velmi dlouho životnost a snadnou údržbu, které bychom právě u dlažby z pravého dřeva postrádali. Pokud tedy chceme ocenit krásu dřeva a využít výhod „keramiky“ bude velmi dobrým řešením sáhnout po nabídce právě této kolekce, ze které si určitě vybereme tak, aby nám dlažba dlouhou řadu let sloužila k naší plné spokojenosti.
Rex je společností, která se výrobou keramické dlažby zabývá již dlouhou řadu let. Je na trhu s tímto materiálem již od roku 1968, takže už má zkušeností a své místo mezi špičkami výrobců keramických obkladů a dlažeb.
Keramičky záhy po svém založení vsadila na spolupráci s designéry a architekty, prvním z nich byl Nicola Trusardi, který pomohl této keramičce docílit nového pojetí bytové dekorace a exkluzivní elegance. Spolupráce s těmito odborníky neustále trvá, podíleji se na vývoji a tak mají svůj velký podíl na dosažení vysoké kvality obkladů a dlažeb, kde se výzkum a styl podepisují jak na technické kvalitě, tak na eleganci.
Dalším velmi důležitým rysem keramičky REX je snaha o reintepretaci přírodních materiálů, která je realizována v souladu s přírodou a ochranou životního prostředí.
Obklady a dlažby společnoti Rex jsou vhodné pro ty, kdo chtějí využít výrobky vysoké technické a estetické hodnoty, které mu budou sloužit velmi dlouhou řadu let k velké spokojenosti.
Dlažby v imitaci dřeva Adresa : http://www.keramickadlazba.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika, Marazzi, Treverk
Uloženo: 30.10.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde