Výběr oken – plastová okna

Zima se neodmyslitelně blíží a sní i chladné počasí, sníh a studený vítr, který nepříjemně proniká i do našich domovů. Právě v tento čas potřebujeme kvalitní okna s dobrými izolačními vlastnostmi. Pokud taková okna vlastníte, máte vyhráno. Pokud však teprve uvažujete o výměně Vašich starých oken, máte poslední šanci, protože zima je už za dveřmi.
V dnešní době je na našem trhu široká nabídka materiálů a provedení oken. Rozhodovat se můžete mezi dřevěnými, plastovými, hliníkovými nebo dřevohliníkovými okny. Mezi nejoblíbenější a nejčastěji používaná okna se řadí plastová okna.
Vlastnosti plastových oken
Plastová okna se stala oblíbenými především díky svým vynikajícím vlastnostem. Nesporně největší výhodou plastových oken jsou neměnné fyzikálně-mechanické vlastnosti, které trvají po celou dobu životnosti okna. Plastová okna mají také vynikající tepelné a protihlukové izolační schopnosti, které se liší v závislosti na výběru izolačních skel.
Jaký je rozdíl mezi plastovými a dřevěnými okny
Jedním z rozdílů těchto dvou typů oken je pořizovací cena, plastová okna mají nižší pořizovací cenu než dřevěná. U plastových oken jsou také nižší požadavky na údržbu materiálu, který nevyžaduje žádné pravidelné ošetření. Plastová okna mají také své nevýhody, mezi které patří nižší doba životnosti, křehnutí materiálů a barevné změny. Na stálobarevnost plastového okna je poskytována záruka kolem 10 let, vzhledem k barevnému provedení.
Barevnost a design plastových oken
Pokud hledáte okna v moderním designu za rozumné peníze, plastová okna jsou pro Vás tou správnou volbou. Nejen že plastová okna mají moderní vzhled a čistý design, ale nabízejí také spoustu barevných variant. Základní barvou plastových oken je bílá, vybírat však můžete i z imitací dřeva a RAL barev. Dalo by se tedy říci, že plastová okna můžete mít v téměř jakémkoliv designu.

Výběr oken – plastová okna Adresa : http://www.ld-okna.cz/plastova-okna.html
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: okna, plastová, dřevěná, hliníková, plastová okna
Uloženo: 29.10.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde