Originální plastické obklady

Když se chystáte obkládat koupelnu, či použít obklad do dalších místností svého domova, určitě si nejprve uděláte čas na to, abyste se podívali, co na trhu s obklady a dlažbami můžete najít a pátráte, co by Vás zaujalo a splňovalo co nejvíc z Vašich požadavků a představ.
Upozorním Vás na kolekci obkladů a dlažeb, která zaujala mně. Vyrábí ji společnost Marazzi, která má své sídlo v Itálii v městečku Sassuolo, okres Modena a byla založena již v roce 1935. Díky získaným zkušenostem, inovačním schopnostem, krásnému designu i tvořivosti, kultuře a tradici a hlavně lásce ke keramice a při tom všem snaze o zachování co nejlepšího životního prostředí, se společnost dostávala postupně na přední místa mezi výrobci ve svém oboru.
Jednou z velmi zajímavých sérií, kterou bych ráda představila je kolekce Soho. Tato kolekce má jasný, minimalistický styl, její obklady jsou velmi elegantní a dekorační prvky, které mě zaujaly především, jsou vyráběny zdobené květinovými či geometrickými vzory v reliéfu a mají trojrozměrné provedení. Tyto dekory dokáží být velmi působivé a v interiérech, kde je použijete, vytvoří velmi zajímavé prostředí. Tyto inovativní obklady v provedení 3D získaly několik mezinárodních ocenění, včetně výběru 100 nejlepších designových projektů v roce 2010 v soutěži o cenu Compasso dOro ADI.
Kolekce Soho je vyráběna ve čtyřech barevných provedeních, kde vedle béžové a hnědé, máme na výběr barvu šedou a antracitovou. Obklady jsou vyráběny v povrchové úpravě natural jako rektifikované a to celkem ve čtyřech formátech 60x120, 30x120, 60x60 a 30x60 cm.
Keramické obklady a dlažby společnosti Marazzi, které vyrábí v mnoha sériích v imitacích různých přírodních materiálů, v několika povrchových úpravách a mnoha formátech, jsou používány nejen pro podlahy a stěny bytových interiérů, ale i pro budovy, a díky svým jak estetickým tak technickým vlastnostem jsou stále častěji architekty vybírány pro veřejná prostranství a realizaci městských projektů.
Originální plastické obklady Adresa : http://www.studiokoupelen.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika
Uloženo: 23.10.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde