Velvet- kolekce keramických obkladů

Keramické obklady a dlažby Velvet nám přináší velmi zajímavé výrobky, které jsou vhodné převážně do interiérů jak bytových, tak komerčních. Obklady a dlažby Velvet nás překvapí svou krásou a zajímavostí, kolekce obsahuje velmi širokou řadu dekoračních prvků, mozaik a listel. Vybírat můžeme z mnoha barev a i ve formátech máme na výběr dva rozměry buď 30,5x56 cm a 15x56 cm. Výrobce neváhal použít u obkladů ani třpytivých barev jakými je zlatá či stříbrná, kovové odlesky jsou také charakteristickým rysem této série, či téměř všech sérií tohoto výrobce.
Výrobce FAP je na trhu již dlouhou dobu, společnost datuje zahájení svého působení na trhu už rokem 1968. Je nositelem značky Made in Italy, kterou beze zbytku naplňuje, všechny jeho výrobky jsou opravdu vyráběny výhradně na území Itálie.
Kolekce Velvet obsahuje velmi zajímavé dekory, ať už je to duhový efekt, tak dekor proužkový, bublinky menších či větších rozměrů, další dekory grafické či velmi zajímavé květinové. Výběr je velmi široký a tato kolekce dokáže vytvořit velmi příjemné, moderní až romantické prostředí. Je vhodná do koupelen, kuchyní, ale i do dalších interiérů bytových či nebytových. Některé z dekorů nám mohou připomínat tapetový vzor. Kolekci doplňuje dlažba hned v pěti barevných odstínech. Zdobením dekoračními prvky či mozaikami, kombinací formátů a barev, tím vším můžeme z naší koupelny, kuchyně nebo třeba obývacího pokoje, vytvořit místo, které nám bude maximálně vyhovovat a navodí příjemnou náladu vždy, když do něj vstoupíme. Bude nám tak sloužit k naší velké spokojenosti dlouhou řadu let.
Velvet- kolekce keramických obkladů Adresa : http://www.keramickadlazba.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika
Uloženo: 23.10.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde