Velmi výhodná nabídka

Keramický výrobce, který sídlí na území Itálie, přináší na trh keramickou dlažbu na velmi vysoké technické i estetické úrovni. Ráda bych Vás upozornila na série, které se věnují imitaci krásného přírodního materiálu – dřeva. Tento výrobce, Marazzi, jim věnuje hned několik ze svých sérií. Tři z nich – sérii Treverk, Trever Home a Treverk Outdoor můžete nyní nakoupit za velmi výhodných podmínek, které jsou stanoveny na odběr v paletovém množství. Na paletě, podle toho, který z produktů si vyberete, najdete množství od 21,6m² až do 28,8 m².
Tři velké formáty a šest barevných odstínů to je série Treverk (www.iridio.cz). Vedle odstínů hnědých, můžeme v nabídce najít barvu černou a bílou. Formáty 15x120, 20x120 a 30x120 cm nabízí různé varianty pokládky. S keramickou dlažbou v krásné imitaci tohoto přírodního materiálu, budete jistě spokojeni dlouhou řadu let, protože životnost bude daleko delší, než u dlažby dřevěné a údržba mnohem snadnější.
Další kolekcí „dřevěných“ podlah, která má nyní cenu při oděru celé palety jedinečnou na trhu, je série série Treverk Home www.pevero.cz . Tato nám představuje imitaci dřeva dubového, která je nám prezentováno v pěti různých odstínech hnědé barvy. Stejně jako u série Treverk můžeme vybírat ze tří velkoformátů 15x20, 20x120 a 30x120 cm. Dlažby můžeme použít na podlahy či stěny celého bytového interiérů, včetně koupelny, kuchyně či obývacího pokoje. Stejně jako dřevo, přinese do našeho soukromí pocit tepla domova, dokáže z něj vytvořit prostředí, do kterého se budeme rádi vracet k rodinnému krbu.
Tento přírodní matriál je v keramickém provedení ale vhodný také do podmínek exteriérových, stane se velmi zajímavou ozdobou okolí našeho domu, pokud je dřevo právě tím, co bychom si do tohoto prostředí představovali. Setkáme se s ním v kolekci nazvané Treverk Outdoor (www.levnadlazba.cz). Přináší nám dva formáty, které můžeme mezi sebou kombinovat a to 15x120 cm a 30x120 cm a vyrábí se ve třech světlejších odstínech – cappuccino, v barvě týkového dřeva nebo barvě béžové.
Tyto krásné dlažby od keramického výrobce Marazzi máte nyní možnost zakoupit v paletovém množství za ceny, které jsou jistě nejvýhodnějšími na trhu. Dlažby těchto sérií – v krásné imitaci dřeva – se stanou jistě součástí Vašeho života, budou nositelem Vašeho životního stylu a přinesou velmi příjemné a útulné prostředí do Vašich domovů.
Velmi výhodná nabídka Adresa : http://www.pevero.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika, Marazzi, Traverk
Uloženo: 03.10.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde