Laminam Andy

Lamina mandy je nové série velkoformátových keramických dlažeb obkladů, která se vyznačuje trojrozměrným a ostrým grafickým efektem. Tato série byla vytvořena za spolupráce japonského designéra Narumiya Michio, jehož inspirací byla přeměněna reality díky výzkumu materiálů a inovativních výrobních postupů společnosti Laminam. Povrch těchto produktů má třpytivou texturu, která zvýrazňuje hloubku materiálu a vytváří sofistikované barevné variace. Vzor vychází z hry přirozeného pohybu světa a vytváří až scénografický design, který se mění v závislosti na úhlu pohledu. Unikátní vzhled keramických obkladů a dlažby Laminam Expo působí živě, a lze ho uplatnit do všech interiérových i exteriérových projektů.
Laminam Andy disponuje jemným strukturovaným povrch a třemi barevnými odstíny. Najdeme zde barvu perlovou, bílou a šedou (Laminam Andy Perla, Laminam Andy Ghiaccio, Laminam Andy Carbone). Vyrábí ve formátech 300x100 cm o tloušťce 3,3+, 6 a 9 mm s hmotností nižší než 8 kg na m2.
Charakteristické vlastnosti série Laminam Andy jsou rozsáhlé a špičkové. Keramické desky jsou odolný vůči chemickým organickým, neorganickým rozpouštědlům, dezinfekčním a čisticím prostředkům. Velmi lehce se čistí bez poškození povrchu. Neobsahují žádný organický materiál, proto je odolný vůči ohni a vysokým teplotám. Nepodléhá povětrnostním vlivům a UV záření.
Moderní a nadčasový design série Laminam Andy si můžete prohlédnout ve fotogalerii koupelen.
Laminam Andy Adresa : http://www.studiokoupelen.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika
Uloženo: 26.09.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde