Keramická dlažba či obklad s metalickým

K moderním trendům se řadí i imitace kovu s jeho metalickými barvami, s jejíž pomocí výrazně změníte vzhled interiéru na moderní a originální styl. Ten můžete vytvořit také v koupelně, kde kovové detaily na keramických obkladech můžete kombinovány s koupelnovým nábytkem ve vzájemné harmonii, například nerezové umývadlo, doplňky apod. Střední formáty keramické dlažby www.keramickadlazba.cz a obkladů, metalické barvy, lesklý povrch s kovovými efekty, střídmé dekory vycházející z geometrie (trojúhelník, kolečko, čtverec, obdélník) přímočarého designu umocňují výsledný efekt. Podstatným krédem tohoto stylu je rafinovaná jednoduchost v souladu s funkčností.
Lesk a hra světel kovu v keramické dlažbě a obkladech výrazně oživí podlahy i stěny. Moderní trendy tlačí do popředí zlatou barvu, která evokuje pocit luxusu a zářivé a vřelé krásy. Metalické barvy jsou prostě okouzlující. V rozumné míře zlatá barva, či různobarevné metalické efekty ani lesk umělých diamantů moderním interiérům rozhodně neškodí. Plochy imitující kovové plochy dokážou vše krásně rozjasnit a dodají vašemu domovu kouzelný a zářivý vzhled. Metalický lesk nemusí být jen zlatý, či stříbrný. V nabídce keramických obkladů www.levnyobklad.cz najdete spoustu zajímavých odstínů a barev. Skvěle vyniknou i na velkých plochách stěn, ale také v různých výklencích, nikách apod. Zlatá barva ale jednoznačně vede a vyvolává hřejivý pocit výjimečnosti. Je optimistická, rozveseluje a osvětluje. Dodá interiérům hřejivý nádech, především prospívá tmavším místnostem a pokojům orientovaným na sever. Zlatá barva nikdy nevyjde z módy, nepodléhá aktuálním trendům, vždycky bude na „in“. Dlažba a obklady www.levnadalzba.cz v kovových a metalických odstínech vám zajistí dokonalý a stylový interiér.
Metalické barvy najdeme také na oblíbených mozaikách. V koupelně nám vytvoří nejen zářivou místnost, ale také budeme mít pocit povznesené krásy a budeme se v koupelně cítit vskutku královsky. V nabídkách sérií současných výrobců najdeme obklady, například s patinou starého plátkového zlata, nebo mají vzhled zlatého benátského štukování, či jsou bohatě zdobeny zlatými dekory, které připomínají damašek. Dají se kombinovat i s jinými obklady, nejlépe s jednobarevnými, tak aby lesk drahého kovu vynikl.
Kontrast – to je hitem současné sezóny. Platí to jak pro bytový design, tak i pro koupelny. Nádherného vzhledu dosáhnete kombinaci obkladů ve větších formátech a jako dekor doplněné drobnou mozaikou. Co vypadá skvěle v jemných barvách, to doslova nadchne ve zlaté a černé s metalickým leskem. Získáte zářivý, luxusní a nadčasový vzhled. Nebojme se trochu se odvázat a popusťme uzdu své fantazii a kreativitě!
Keramická dlažba či obklad s metalickým Adresa : http://www.levnadlazba.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika
Uloženo: 26.09.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde