Stavba plotu, oplocení od Ploty SAKA

Znáte to. Je jaro, vysázíte stromky na zahradě, těšíte se, jak se uchytily a jak hezky prospívají. Pak napadne první sníh, přijde Vánoční pohoda a Nový rok. Vyjdete na svoji zahrádku a … Hrůza, stromečky jsou přehryzané od zajíců.

Přitom stačilo tak málo. Postavit ploty. Ploty, které by ochránily Vaši pýchu před ohlodáním. Vždyť je to tak jednoduché, sloupky, vzpěry, pletivo, a popřípadě trocha betonu (na ty sloupky). Zabetonujete sloupky, pokud si chcete být jistější, uděláte i malou podezdívku, nebo použijete podhrabové desky, to aby se škůdce nepodhrabal. Natáhnete dráty, přidrátujete pletivo a máte oplocení hotovo. Za dva, tři dny možná za týden máte svoji zahradu ochráněnou. Jen dbejte, aby oplocení bylo dostatečně vysoké, aby vám jej jen tak nezasypal sníh a zajíci nepronikli přes ploty shora.

A ještě poznámka. Až tedy budete ty přehlodané stromky sadit znovu, nezapomeňte použít pletivo na obalení jejich kořenů, abyste je zase za rok nemuseli sadit znovu. Tentokrát po útoku hryzců.

A pokud by jste si snad chtěli raději užívat pohody a volna, tak firma Ploty SAKA Vám nejen všechen materiál na oplocení prodá, ale také za Vás plot postaví. A pro Vaše soukromí Vám navíc plot obalí stínicími tkaninami, které udrží Vaše soukromí.
Stavba plotu, oplocení od Ploty SAKA Adresa : http://www.ploty-saka.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: pletivo, stínící tkaniny, sloupky, brány, podplotové desky, vzpěry, patky, desky
Uloženo: 23.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde