Plastová okna od tradičního českého výro

Plastová okna jsou dnes nejčastěji používaným typem oken při stavbách a rekonstrukcích. Jaké jsou jejich hlavní výhody?

Izolujte - ušetříte

V našich klimatických podmínkách je jedním z hlavních důvodů k výměně oken snaha o úsporu na vytápění objektu. Důležitým ukazatelem při výběru plastových oken by tedy měly být izolační vlastnosti konkrétního okna. Zatím co dříve se za měřítko kvality izolace považoval údaj o počtu komor profilu, dnes se orientujeme již výhradně podle součinitele prostupu tepla Uw. Nejkvalitnější plastová okna mají Uw od 0,73 W/m2K, přičemž podstatný vliv na celkovou izolaci okna mají zejména stavební hloubka profilu a způsob těsnění funkční spáry.

Zbavte se hluku za dobrou cenu

Další podstatnou výhodou plastových oken je výborná zvukotěsnost. Při výměně oken na rušné ulici může být rozdíl v hluku oproti starým dřevěným oknům zcela zásadní. Investice do výměny oken za plastová je přitom přibližně stejná jako při kompletní revitalizaci původních oken. Jako příjemný bonus pak působí rychlost samotné výměny. Díky systému skládání plastových profilů jsou okna připravena v krátkém termínu a samotná výměna oken včetně zednických prací zabere jediný den.

Proč Decro Bzenec?

Společnost Decro Bzenec pracuje v oblasti výroby a montáže plastových oken již od roku 1995, tedy od doby, kdy byla plastová okna v české republice ještě na počátku svého vývoje. Od svého vzniku pracuje s německými profily značky Trocal a Heroal, které si zachovávají vysoký standard provedení a inovace a ani tlak konkurence na snižování nákladů nedonutil Decro Bzenec přejít na levnější varianty profilů z Polska či Bulharska.

Pokud uvažujete o koupi plastových oken, ujistěte se, že váš dodavatel splňuje nejvyšší standardy provedení, a také poskytuje kvalitní poradenství při návrhu řešení přímo pro vás. Společnost Decro Bzenec toto splňuje. Tučně Tučně
Plastová okna od tradičního českého výro Adresa : http://www.decrobzenec.com/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: plastová okna, plastové dveře, decro bzenec
Uloženo: 15.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde