Italská keramička Refin

Italská společnost Refin vznikla v roce 1962 A je součástí skupiny Concorde Group, což je druhá největší skupina vyrábějící keramické obklady dlažbu. Společnost Refin patří mezi výrobce keramických obkladů dlažeb s nejvyšší kvalitou a s typickým italským designem. Refin ve výrobě keramických obkladů dlažeb vyznává čtyři základní hodnoty: KVALITA keramických obkladů a dlažeb, RESPEKT k lidem a životnímu prostředí, INOVACE, která vyhovuje současným potřebám a požadavkům výroby, DESIGN, který reaguje na moderní trendy a přání zákazníků. Ceramiche Refin vyrobí ročně 6 miliónů m2 keramických produktů, při jejichž výrobě používá nejmodernější technologické postupy.
Série keramické dlažby Refin Frame zakládá svou uměleckou identitu na výzkumu a re-interpretaci zdobných povolání, které vždy charakterizovaly oblasti Sassuolo, snaží se zaměřit svou výrobu na současnost a navrhnout produkt, který je zároveň schopen prezentovat budoucnost. Právě zdobená keramika je interpretována sérií Trace.
Inovativní technologie umožnila návrhářům vytvořit vizuálně dynamický výsledek složený z několika variant stejného tématu zahrnující náhodnou kombinaci rozdílných předmětů. Proto je kolekce Frame tak odlišná a mění veškeré rozsahy dekorativních sérií. Obsahuje textury, které se staly kreativními nástroji pro architekty, jimiž mohou inovovat obytné a komerční prostory.
Studio pracuje na čtyřech designových motivech, které tvoří série: Geometric, Majolica, Carpet and Weave. Jedna z fází výroby byla předběžná analýza tradiční výzdoby z 19. a 20. Století, v nichž byl mramor oblíbeným materiálem jak v osobních prostorách, tak školách a jinak komerčně využívaných místech.
Série Refin Frame Vás svým vzhledem prostě naprosto uchvátí, dokonalé zpracování mnoha barev a designů, které v této sérii nalezneme, vytváří opravdu ojedinělou a nadčasovou atmosféru. Dlažba se vyrábí ve velikost 60x60 a jakoukoliv barvu, kterou série obsahuje, můžete kombinovat s ostatními. Pokud se pro kombinaci rozhodnete, získáte nevšední a moderní vzhled, který nikde jinde nenajdete.
Výrobce Refin nabízí mnoho netradičních řešení tradičního materiálu. Jedna z jeho dalších kolekcí Slate je toho důkazem. Tradiční imitaci kamene zde najdeme v netradičním zpracování a odstínech. Všechny jeho série ale spojuje důraz na kvalitu a moderní design.
Italská keramička Refin Adresa : http://www.levnadlazba.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika, refin, Frame
Uloženo: 04.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde