Barrique

Série keramické dlažby Barrique se vyrábí v imitaci staršího dřeva. Na trh ji uvedl výrobce Refin, který je známí svou ochotou experimentovat a vyvíjet stále lepší technologické postupy. Právě touha po sebezdokonalování italského výrobce keramických dlažeb a obkladů Refin, ho dostala do předních pozic výrobců keramiky. Refin zohledňuje nejen funkčnost a design, svých dlažeb, ale i respekt k lidem a životnímu prostředí. Důraz klade i na plnění přání a požadavků svých zákazníků.
Série Barrique je toho důkazem. Přesto, že dřevo se jako materiál používá již desítky let a to jak do interiéru, tak do exteriéru, vždy zde bylo mnoho nevýhod jeho použití. Ať už to byla složitá údržba, nebo celkem krátká životnost. Série keramické dlažby Barrique je nejen dokonalou imitací dřeva, má ale také mnoho výhod. Například dlouhou životnost, snadné čištění a podobně. V této sérii nalezne čtyři barvy dřeva (Barrique Reserve, Barrique Special, Barrique Extra, Barrique Blend). Vyrábí se ve třech velikostech 60x60, 25x75, 25x150, což Vám umožňuje vytvořit si vzhled Vašeho interiéru přesně podle Vašich představ, protože formáty můžete mezi sebou bez obav kombinovat. Docílíte tak vzhledu skutečné dřevěné podlahy. Díky dokonalému zpracování designu, nepoznáte, že se jedná o imitaci. Každý kus této keramické dlažby je originál.
Kolekce keramické dlažby Barrique od výrobce Refin obsahuje mimo jiné i dekor, který se vyrábí ve stejných barvách, jako dlažba. Skvěle sjednotí, nebo naopak obohatí vzhled celé místnosti. Pokud se Vám bude zdát nudná, dá se kombinovat i s jinými sériemi tohoto výrobce. Dekor se vyrábí ve velikosti 25x75 a je složen z tenkých pruhů dřeva.
Keramická dlažba Barrique v imitaci dřeva působí přírodním a decentním dojmem, který vytváří příjemnou a jemnou atmosféru v kterékoliv místnosti, kde se ji rozhodnete použít. Vypadá velice přirozeně a od skutečného dřeva je k nepoznání.
Série Barrique je důkazem, že lze snoubit krásu s užitkem. Pokud se pro tuto sérii rozhodnete, rozhodně nebudete litovat.
Barrique Adresa : http://www.levnadlazba.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika, refin, Barrique
Uloženo: 27.06.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde