Třpytivé odlesky u dlažeb keramičky Fap

Až sedm krásných pastelových barev, velké množství rozmanitých dekoračních prvků nejen mozaikových, i takto můžeme charakterizovat sérii keramických obkladů a dlažeb www.iridio.cz , kterou nám pod označením PURA přináší keramický výrobce FAP.
Tato společnost vznikla již v roce 1968 v italském Fiorano Modenese. Jedná se tedy o společnost s dlouholetou tradicí. Od roku 1997 je součástí Gruppo Concorde, jednoho z předních světových sdružení, vyrábějící obklady a dlažby.
Při výrobě obkladů a dlažeb společnost využívá moderních technologií, zdobení provádí pomocí laseru. Vznikají tak velmi zajímavé jak grafické dekory, které působí romanticky, tak dekory další, obklady s designem větších či menším bublinek apod. http://www.iridio.cz/cz/eshop/produkt/fap-pura-fgbn-bolle-avana-inserto-mix-2-56x61-cm1 Samostatnou kapitolou je zde mozaika, která je vyráběna v krásném designu ve všech sedmi pastelových barvách. A ještě jeden dekorační prvek jistě stojí za zmínku, protože jej nelze přehlédnout. Vytvoří opravdu jedinečný dekor v prostředí Vašeho domova. Je to velkoformátová mozaika v růžovém provedení, která dosahuje pro obklad nezvyklého rozměru http://www.iridio.cz/cz/eshop/produkt/fap-pura-fgdn-fiore-rosa-mosaico-15-pezzi-915x-1525-cm1 91,5x1525 cm.
V celé sérii PURA můžeme obdivovat třpytivé odlesky, což romantické prostředí jen podtrhne. Všechny obklady a dlažby této série jsou vyráběny v rektifikovaném provedení, obklady můžeme vybírat z formátů 15x56 cm a 30,5 x56 cm a dlažba je vyráběna ve formátu 30.5x30.5 cm.
Společnost FAP svou výrobu realizuje za přísných ekologických podmínek, dbá co nejvíce na ochranu životního prostředí. Je držitelem certifikátu ISO 9100. Obklady a dlažby této společnosti rovněž splňují podmínky, které na výrobu klade EU. Nejen vzhledem ke své kvalitě jsou stále více vyhledávány širokým spektrem zákazníků.
Třpytivé odlesky u dlažeb keramičky Fap Adresa : http://www.iridio.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, interiér, mozaika, fap, Pura
Uloženo: 07.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde