Clima Bohemia, s. r. o.

Povědomí o tom, že tepelná čerpadla jsou velmi dobrá zařízení pro pohodové a současně úsporné vytápění se u nás poměrně rozšířilo. Svědčí o tom i fakt, že dnes už snad každý desátý nový rodinný dům je tepelným čerpadlem vytápěn.

Domy s malou potřebou tepla patří budoucnosti. Neboť chrání životní prostředí, minimalizují emise a šetří přírodní zdroje.

Úspory, které získáte provozem tepelných čerpadel nejsou jejich jedinou výhodou, oceníte na nich i další přednosti:
BEZPEČNOST – nemusíte se obávat žádného výbuchu či zkratu, relativně tichý a bezobslužný provoz. Další informace zjistíte na http://www.climabohemia.cz/ .

Proč zrovna tepelné čerpadlo?

Provoz tepelného čerpadla je energeticky nenáročný, může ušetřit až 70% nákladů za energii na vytápění a ohřev teplé vody.

Náklady na pořízení tepelného čerpadla se vrátí i bez dotací již do 5 – 8 let.

Po odborné instalaci tepelného čerpadla dostanete od vašeho distributora elektřiny výhodnou sazbu elektrické energie D56, pro celou vaši domácnost.

Pořízením tepelného čerpadla se vás bude méně dotýkat další zdražování energií.
Provoz tepelného čerpadla je krokem k ekologii, protože malá spotřeba elektrické energie sama o sobě šetří životní prostředí.

Oproti tradičnímu vytápění klasickými tuhými palivy s přikládáním do kotle je provoz tepelného čerpadla čistý, pohodlný a bezobslužný.
Tepelná čerpadla jsou zařízení, která „přečerpávají“ teplo z nízkoteplotních zdrojů na teplotu použitelnou k vytápění apod.

Tepelná čerpadla se dělí podle použitých nízkoteplotních zdrojů. Nejčastěji jsou to systémy: vzduch/voda, země/voda, voda/voda. Více na http://www.climabohemia.cz/ Účinnost jednotlivých systémů je dána topným faktorem, který vyjadřuje poměr mezi energií dodanou do systému vytápění a přijatou z el. sítě.

Při ohřevu TUV tepelným čerpadlem používáme originální řešení systému regulace tak, že při poklesu teploty v ohřívači je plným výkonem tepelného čerpadla dosažena opět požadovaná teplota. Neohříváme celý objem akumulační nádrže a systém pracuje i při probíhající ekvitermní regulaci. V letním období ohříváme TUV s vysokým COP na čerpadlech vzduch/voda. Tepelné čerpadlo pro nás není jen záležitostí topné sezóny, ale prvkem ke snížení nákladů na bydlení v průběhu celého roku.

Clima Bohemia s.r.o.
Opatovická 15
České Budějovice
370 10
http://www.climabohemia.cz/

telefon: +420 773 950 060
E-mail: info@climabohemia.cz
Clima Bohemia, s. r. o. Adresa : http://www.climabohemia.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: tepelná čerpadla, solární systémy, klimatizace, prodej, montáž
Uloženo: 03.02.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde