Ruf Betten

Je více než jasné, že od postele všichni očekáváme komfort v podobě kvalitního spánku a pokud se k tomu přidá elegantní a stylový design, tak náš spánek bude nejen kvalitní, ale postel bude hlavní ozdobou Vaší ložnice. Cenové relace postelí jsou různé, ale opravdu kvalitní postel je k nezaplacení. Člověk prospí až třetinu života, aproto by měl dbát na své pohodlí při spánku. Odbourá tím mnoho možných nepříjemností, jako jsou bolesti zad, problémy s krční páteří, bolest hlavy a svalů.

Ložnice je nejvíc využívaná místnost v bytě. Zvláště pokud v ní máte šatní skříně, anebo třeba menší pracovní kout. Postel bývá v ložnici dominantou a měla by odrážet osobytý styl jejich uživatelů. Takové postele poskytuje výrobce z Německa. Postele Ruf Betten jsou moderní kožené postele vytvořené světovými designéry. Německá kvalita a perfektní ruční práce jsou přednosti značky Ruf Betten. Elegantní design je samozřejmostí a k výrobě jsou používány jen ty nejkvalitnější materiály, které jsou během výroby kontrolovány stroji i školenými zaměstnanci. Postel této značky je tedy opravdu skvost nejvyšší kvality. Jedním z mála prodejců těchto luxusních postelí je e-shop Dormio.cz, který ve svém sortimentu má desítky postelí. Vyberte si jednu z elegantních postelí. Třeba postel KASA KTG, která je stavěna na čtyřech nohách, má typický tvar postele, má obdélníkové čelo a možnost úložného prostoru. Nebo zvolte luxusní postel s názvem Cinemaro, která je pro opravdu náročné z Vás. Má kulatý tvar s polokulatým čelem a polokulatou deskou proti čelu, která na sobě má připevněnou televizi a tato část je libovolně otočná. Tento přepych je opravdu cenově náročný, ale věřím, že užívání si postele Cinemaro je sen mnoha z nás. Anebo zvolte nadčasovou postel EPOS, která je opravdu odrazem moderního a elegantního stylu těchto kožených postelí. Nemá typické čelo, ale nastavitelný rám, který umožňuje si na postel i pohodlně sednout. Je stavěna na čtyřech nohách a její zajímavý tvar je jedinečný. Postel EPOS je odrazem individuality uživatele a bude ozdobou každé ložnice. V sortimentu e-shopu Dormio.cz je z čeho vybírat a nepřeberné množství postelí je jen začátek. Dormio je nejsilnějším partnerem značky Ruf Betten v České Republice. V kamenném obchodě v Průhonicích si můžete postele prohlédnout a poradit se s odborníky, kterou přesně vybrat do Vaší ložnice. Poradit se, zda zvolit i úložný prostor či jakou výšku postele. Dormio Vám Vaši postel doladí i o ten správný rošt a matraci si můžete objednat na míru. Proškolený personál bude k dispozici u Vašeho výběru postele a dalšího příslušenství do ložnice.

Tak máte již vybranou svou postel Ruf Betten? Cenově nejsou všechny pro každého dostupné, ale pro ty kteří si takovou nádheru mohou dovolit, je Ruf Betten zárukou nejvyšší kvality, elegance a osobního stylu pro jejich ložnici. A řekněme si upřímně, kdo by nechtěl pohodlnou velkou postel, která jim dovolí koukat přímo na televizi a mohou si ji otočit dle nálady ? Já tedy rozhodně ano !
Ruf Betten Adresa : http://dormio.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: postele,matrace,rošty,ložnice,nábytek,matraci,světla,masiv,tapety,křeslo,koberce
Uloženo: 19.12.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde