3 skutečně dobré rady pro vaše stěhování

Minulý víkend jsem se stěhoval, a proto můžu s naprosto čistým svědomím říci, že mnoho takzvaně dobrých rad a tipů pro stěhování není vždy zcela to nejlepší, co vám autor článku může doporučit. Spiš mi připadne, že jde dost často o to, aby to tak nějak dobře vypadalo. Tím rozhodně nechci říct, že věci, které jsou v těch článcích napsané, jsou hlouposti, ale spíš tam někdy píší „hezké“ věci, které zase tak důležité nejsou na úkor těch, které jsou mnohem důležitější, ale zase tak hezké nejsou, nebo se o nich prostě tak hezky nepíše. Nicméně pojďme se bez otálení podívat na rady, které by se mi před mým posledním stěhováním hodily a které mi nikdo neřekl. Ostatně právě proto je zde pro vás píši, abyste se nemuseli potýkat s problémy a nesnázemi, které potkaly mně.

Rada číslo 1
Sežeňte se vozidlo odpovídající velikosti a ujistěte se, že se do něj vleze vše, co chcete, respektive potřebujete přestěhovat. Nyní naprosto pomíjím to, zda se stěhujete svépomocí, nebo si objednáváte stěhovací společnost. Na začátku není nic horšího, než když všechno do vozidla nenacpete a víte, že se budete muset pro něco ještě vracet. Prostě takový problém hned na začátku nijak nepomůže dalšímu průběhu.

Rada číslo 2
Pokud jste s někým domluveni, že vám má se stěhováním pomoct, tak si vyberte někoho, na koho se můžete s jistotou obrátit a spolehnout se, že vám doopravdy pomůže. Krabice sice možná odnosíte sám za dvojnásobnou dobu, ale se skříní už sami nehnete, ani kdybyste se rozkrájeli. To pak můžete na Frantu nadávat, jak chcete, ale k ničemu vám to už nepomůže. Není od věci dané osobě zdůraznit důležitost její účasti a den předem se ještě ujistit, zda s tím počítá a jestli bude k dispozici, či nikoliv.

Rada číslo 3
Pokud se nestěhujete najednou, ale třeba nadvakrát, tak si správně rozvrhněte, co budete stěhovat v první várce, a co v té druhé. Logicky budete spíše potřebovat ledničku a ručníky, než činky a závěsy. To, že se vám s ledničkou tahat nechce a zároveň nechcete vynechat trénink je sice možná pochopitelné, ale pokud se vám třeba stěhování druhé várky posune, tak mi věřte, že už po dvou dnech bez lednice budete šílet a co teprve, když ji dostanete za dva týdny. To si užijete. Prostě a jednoduše se zamyslete nad tím, které věci jsou pro váš běžný život opravdu nezbytné a bez kterých se reálně, i když třeba neradi, neobejdete.
3 skutečně dobré rady pro vaše stěhování Adresa : http://absolut-stehovani.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: stěhování, rady
Uloženo: 14.12.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde