Prvotřídní dřevěné fasády

Poptáváte exotické dřevo na vaší terasu? Ta to se obraťte na společnost Pechar s.r.o., která ho pro vás dováží a prodává. Pokud si vybíráte ze značek jako Fiberon, Saicos, Interfor, Victoria a Weiss, neváhejte nás kontaktovat. Jsme hlavním importérem těchto značek. Dopřejte si terasové palubky z masivního dřeva a WPC kompozitních materiálů. K dispozici vám jsou i masivní, vrstvené a vinylové podlady. Doporučujeme vám i kvalitní dřevěné fasádní obklady. Pokud chcete nejkvalitnější dřeviny, svěřte se do našich rukou. Líbí se vám červený západní cedr? Ten pro vás máme z Britské Kolumbie a vancouveru.
Dřevěné fasády ze Západního červeného cedru
Chcete mít luxusní dřevěnou fasádu? Tak to zvolte západní červený cedr, protože to je vysoce kvalitní dřevina na světě. Oceníte u něj izolační schopnosti, atraktivní vzhled, nízkou hmotnost i rozměrovou stabilitu. Proč si vybrat dřevěnou fasádu z červého cedru? Je to kvůli minimální údržbě, špičkovému vzhled a tvaru, který je stálý mnoho let. Tak na co ještě čekáte, prvotřídní palubky jsou tu jen pro vás. Navíc jsou teď za velmi lákavou cenu.
Nábytek bude zase jako nový
To není vše co vám nabízíme. Spolehněte se i na nátěry na dřevo Saicos vysoké jakosti. Díky nátěrům na dřevo bude zahradní nábytek zase jako nový. Doporučujeme vám i speciální protiskluzovým olej Saicos, díky kterému budete dřeviny chránit. V nabídce máme čiré a tónové odstíny s UV ochranou.
Prvotřídní dřevěné fasády Adresa : http://www.pechar.cz/produkty/drevene-fasady
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Dřevěné fasády, Nátěry na dřevo
Uloženo: 18.10.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde