Kdo by nestál o nové bydlení?

Friedrich Nietzsche kdysi řekl: „Když si člověk postaví dům, vždycky zjistí, že se při stavbě naučil něčemu, co měl rozhodně znát dříve, než začal stavět."
Každý, dříve či později, bude řešit otázku svého bydlení. Ať už se bude jednat o stavbu rodinného domu, pořízení bytu, rekonstrukci, nebo jen změnu interiéru reflektující nové potřeby či vkus.

Snahou Own Home je vytvořit interaktivní prostor reflektující současný stav tvůrčího prostředí, který se prolíná s lidmi zabývajícími se budováním nového domova. Smyslem je podpořit nové společnosti i návrháře v jejich prezentaci a v hledání a nových klientů a budování jejich značky. Zároveň předložit čtenáři veškeré informace potřebné k jeho záměru, přesvědčit ho o „zlatých českých ručičkách“, o šikovnosti i nápaditosti lokálních autorů. Zprostředkovat komunikační kanál mezi tvůrčí skupinou, výrobci a koncovým uživatelem.

•Own Home informuje o trendech z oblasti interiérů, architektury, bytových doplňků. V první fázi bude obsah čerpán převážně ze zahraničí, než si najde stálé přispěvovatele z českého prostředí. A to je vlastně hlavním záměrem celého projektu. Vytvořit a spravovat jakýsi HUB pro české architekty, designéry, výrobce a dodavatele služeb. Rozbíhající se architektonická studia, nové stavební firmy nebo odborníci a řemeslníci mají na portále Own Home prostor k propagaci svého oboru a své společnosti zdarma.

•Own Home prezentuje postupy a metodiky při výstavbě, koupi nebo rekonstrukci nemovitosti.

•Own Home spravuje portfolio novostaveb a developerských projektů aktuálně nabízených v celé české republice. Katalog aktuálně realizovaných, připravovaných nebo právě dostavených projektů. Novostavby lze filtrovat podle kraje. Jedná se o doplňkovou službu pro čtenáře.

•Own Home pečuje o katalog firem. Katalog firem slouží obdobně jako jakákoli jiná databáze firem. Liší se pouze v tom, že spravuje firmy, které jsou spojeny s bydlením. V katalogu firem je možnost hodnotit společnost nebo jí do komentáře napsat referenci popřípadě upozornění či kritiku.

•Own Home informuje o veletrzích a výstavách z oblasti bydlení a to jak v ČR, tak v zahraničí. Redakce Own Home aktualizuje a vyhledává všechny výstavy a veletrhy týkající se bydlení, stavění, zařizování bytů a designu. A to i v zahraničí.

•Own Home spravuje poradnu běžných čtenářů. Do poradny Own Home má možnost zadat dotaz kdokoliv aniž by musel být registrovaný.

•Own Home prezentuje tematická videa. V sekci videí může čtenář najít video postupy a návody, zajímavá videa a dokumenty týkající se tématu bydlení, nebo odborné přednášky.

•Own Home spravuje blog odborných přispěvovatelů. Záměrem této sekce je přesvědčit studenty, odborníky, ale i laickou veřejnost aby prezentovali své zkušenosti názory a předávali je dalším. Vzniká tím jakési diskuzní fórum určené pro obě strany, jak odborníky tak pro veřejnost.

•Own Home bude provozovat e-shop s interiérovými doplňky a nábytkem. Cílem je zhotovit prostor pro začínající designéry a výrobce v ČR, kteří nemůžou nebo nechtějí zatím zřizovat svůj vlastní e-shop.

•Own Home nabízí prostor pro obchod či výměnu nemovitostí, realitní vyhledávač. Zde má možnost, kdokoliv hledá nebo nabízí nemovitost, vyvěsit inzerát. Inzerce na portálu Own Home je zdarma.

•Own Home provozuje sekci stahuj. Zde má čtenář možnost stáhnout si veřejně přístupné dokumenty potřebné třeba ke kolaudaci, stavebnímu povolení, různé druhy formulářů free softwarů apod.
www.ownhome.cz
Kdo by nestál o nové bydlení? Adresa : http://www.ownhome.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: bydlení novostavby stavba domu poradna architekt designér interiér projekt
Uloženo: 28.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde