Servis plynových kotlů Praha

Opravy, servis plynových kotlů Praha


Zajišťujeme opravy plynových kotlů kotlů v Praze a okolí. Na kotle poskytujeme záruční i pozáruční servis, instalace a výměny kotlů.

oprava, servis plynových kotlů Praha

Nastavíme Váš kotel tak, aby byl bezpečný a pracoval co nejefektivněji s co nejnižšími náklady. Poskytujeme kompletní servis při výměně starého kotle, od výhodného nákupu nového, kompletní demontáže starého kotle až po instalaci a správné nastavení nového kotle.


Provádíme opravy těchto značek plynových kotlů : BAXI - BRÖTJE - BUDERUS - DAKON - JUNKERS PROTHERM - VAILLANT – VIESSMAN.


Proč dodržet pravidelný interval kontroly Vašeho plynového kotle?


Servis plynového kotle je ideální provádět každý rok a to především po topné sezóně ideálně například v létě. Pravidelným servisem plynového kotle přispíváte k optimálnímu provozu tohoto zařízení ale také to nejcennější a tím je jistě bezpečí. Nečekejte až se vám váš kotel porouchá a obraťte se na profesionála na servis kotlů v Praze – electro gas.


Výhody pravidelného servisu plynového kotle v Praze.
Bezpečí

Servis plynových kotlů je v Praze často podceňován. Peče o kotel není nikterak časově ani cenově náročná. Navíc u firmy electro gas
montáž plynových kotlů Praha

si v rámci naší akce můžete domluvit servis plynového kotle v Praze třeba například se soudem a ušetřit více o této akci zde. Nepodceňujte pravidelný servis plynového kotle nevystavujte se zbytečně riziku poškození vaše zdraví a zdraví celé vaší domácnosti
Jistota

Není nic horšího než zjistit na začátku topné sezóny že váš plynový kotel nefunguje. Těmto problémům předejte s firmou electro gas servis a opravy plynových kotlů v Praze a okolí.
Úspora

Nechte si od nás plynový kotel vyladit k maximální efektivitě a ušetříte za plyn. Pravidelnou prohlídkou kotle zajistíte jeho funkčnost s nejnižšími náklady. Již mnoho našich zákazníku z Prahy se o tom přesvědčilo. Neplaťte zbytečně! Pravidelný servis plynového kotle od firmy electro gas Praha Vám ušetří peníze!!!


Montáž plynových kotlů Praha

Jsme schopni v co nejkratší době provést výměnu kotle, kompletní napojení na topný systém, vodoinstalaci, elektroinstalaci a kouřové cesty vč. vystavení kompletních revizních zpráv.


Poradíme vám:

-při výběru nového plynového kotle

-při výměně starého plynového kotle za nový

-při navržení způsobu regulace

více zde
Kdy mám plynový kotel vyměnit za nový?


Rozhodně nečekejte až váš starý kotel přestane fungovat. Většina plynových kotlů v pražských domácnostech je starší 12 let. Takto staré kotle sice stále fungují ale jsou zastaralé a neefektivní. Účinnost u starších kotlů je výrazně nižší než u nových například kondenzačních kotlů. Nákupem nového kotle od firmy electro gas Praha minimalizujete své náklady na vytápění a zároveň snížíte množství zplodin.


Věděli jste že nákupem nového plynového kotle kotle můžete ušetřit až 36 % nákladů!!!


Firma electro gas Praha nabízí jak plynové kotle atmosferické tak i kondenzační. Normovaný stupeň využití kondenzační techniky je až 109%. Jak je toto možné? Kondenzační technika nevyužívá pouze citelné teplo (výhřevnost), které vzniká při procesu spalování, ale i dodatečné teplo obsažené ve vodní páře (tzv. latentní teplo).


U kondenzačních kotlů se spaliny natolik ochlazují, že dochází ke kondenzaci vodních par obsažených ve spalinách a uvolněná energie přechází do kotlové vody. Teplota spalin poté je o pár stupňů nad teplotou vratné vody. Dodatečná energie je pak téměř všechna využita. Více o kotlech najdete zde.


O firmě electro gas prodej a servis, opravy plynových kotlů v Praze a okolí


Firma electro gas působí na Pražském trhu již 8 let. Za tuto dobu jsem získali mnoho zkušeností a spokojených zákazníků, kterým jsem pomohli od problémů a zároveň jsem jim ušetřili nemalé úspory za provoz plynového kotle. Přesvědčte se sami o našich službách.


V Praze a okolí provádíme tyto služby:


Pravidelný servis plynových kotlů
Opravy plynových kotlů.
Montáž a demontáž plynových kotlů.
Prodej plynových kotlů značek: BAXI - BRÖTJE - BUDERUS - DAKON - JUNKERS PROTHERM - VAILLANT - VIESSMANN – WOLF.
Regulace.



Servis plynových kotlů Praha Adresa : http://www.electro-gas.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: servis, oprava, plynových kotlů, Praha,
Uloženo: 10.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde