Kvalitní úklidová technika a stroje

Kärcher je jedním z největších výrobců čisticích strojů na světě. Kärcher nabízí širokou paletu výrobků německé kvality pro domácnosti, řemeslníky, zemědělství a průmysl.

Výkonné stroje KÄRCHER naleznou u soukromých uživatelů univerzální možnosti použití: v bytě, v domě nebo ve sklepě a ve Vaší dílně. V naší nabídce naleznete vysokotlaké čističe, čerpadla, zavlažovací systémy, zametací stroje, bateriové koště, vysavače, parní čističe, parní vysavače, ekologické čistící prostředky a další.

Výrobky pro profesionální používání – výkonné stroje Kärcher pro porfesionální uživatele řeší čištění hospodárně a šetrně k životnímu prostředí - s optimálním výsledkem. Náš sortiment zahrnuje vysokotlaké čističe, průmyslové vysavače, automat na čištění koberců, tepovače, parní čističe, podlahové mycí stroje s odsáváním, zametací stroje a zametací stroje s odsáváním, dávkovač vody, úpravny pitné vody, průmyslové čisticí systémy, systémy na čištění vozidel, ochranné pracovní pomůcky a čistící prostředky šetrné k životnímu prostředí.
Kvalitní úklidová technika a stroje Adresa : http://www.karcher.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Kärcher , čistící stroje, úklidová technika, vysokotlaký čistič, parní čistič
Uloženo: 26.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde