Italští karabiníci zabezpečeni Securifor

Policejní stanice v provincii Como byla obklopena vysoce bezpečnostním panelovým oplocením

„Slavná” italská kriminalita
Mafiánská spojení mezi italskými kriminálníky a světem politiky a obchodu jsou téměř legendární. Tato závislost však činí práci policie mnohem obtížnější a nebezpečnější. Bezpečnost policejních stanic a míst, kde se karabiníci zdržují, je proto jednou z priorit.

Panelové ploty, kterými je obtížné proniknout
Ploty Securifor jsou navrženy speciálně tak, aby zabránily vstupu na pozemek a zároveň umožnily sledovat okolí. Přestřihnout dráty o průměru 4 a 6 mm trvá velmi dlouho (může trvat až čtyřicetkrát déle proniknout plotem Securifor než jiným typem plotu). Nepovolané osoby nemohou úzkými obdélníkovými oky prostrčit prsty, ani nohy (boty) a přešplhat tak plot. Zároveň však panely zůstávají dostatečně transparentní na to, aby mohl být nainstalován kamerový systém (CCTV).

Securifor kolem policejní stanice v Lurate Caccivio
V Laurate Caccivio na předměstí se nachází policejní stanice. Dřívější plot neodpovídal bezpečnostním standardům, proto se městské orgány obrátily na společnost Betafence pro nejlepší řešení. Policejní stanice byla obklopena panelovým plotem Securifor 2D (s dvojitými horizontálními dráty) o výšce 2,4 m. Panely byly instalovány na ocelové sloupky Bekafix s použitím kovových úchytek zajištěných šrouby. Sloupky byly ukotveny v betonovém základu. V těchto základech byly umístěny také speciální ocelové desky, aby ochránily panely před ohnutím tak, aby nepovolané osoby nemohly plot podlézt. Do policejní stanice lze vstoupit jednoduchou křídlovou bránou s výplní Securifor a motorizovanou posuvnou branou s výplní Securifor. Celý systém je proveden v šedé barvě.

Bojové jednotky italských karabiníků
Sbor karabiníků (Arma dei Carabinieri) je italský národní četnický útvar. Vykonává typické četnické úlohy, stejně tak jako některé policejní povinnosti. Sbor byl založen v roce 1814 Viktorem Emmanuelem I. K ochraně zákona v regionu Piemont. V dnešní době hraje také roli v mezinárodních mírových misích, mimo jiné v Kosovu, Iráku a Afghánistánu. V roce 2003 bylo zabito 12 karabiníků při sebevražedném útoku v základně Nasirijja v blízkosti města Basra.
Italští karabiníci zabezpečeni Securifor Adresa : http://www.ploty-betafence.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: ploty, oplocení, Betafence
Uloženo: 23.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde