Komíny a krby Vorel

Vše o komínech a krbech


A co všechno na webu KomínyVorel najdete? Pokusím se zde nastínit jednoduchý přehled.

Jak postavit komín



V této sekci najdete kompletní postup včetně obrázků na stavbu komínového systému ASV. Vzhledem k tomu, že moderní cihelné komíny jsou si velmi podobné, lze tento návod použít vlastně na jakýkoliv podobný komínový systém. Podle takového návodu je pak schopný komín postavit každý trochu zručný člověk, který má alespoň nějaké zkušenosti se stavbou.

Jak spočítat výšku nadstřešní části komína



V této malé ale přehledné sekci se dozvíte základní postupy, jak spočítat výšku komína nad střechou. Návod je připraven podle oficiální normy a tak mu lze plně důvěřovat.

Rozvod vzduchu z krbu



Když už si postavíte v novém domě krb, lze při poměrně malé investici rozvést teplý vzduch z krbu do celého domu. Pokud chcete vytápět pouze místnosti v patře nad krbem, stačí od krbové vložky natáhnout hadice a teplý vzduch se do místností dostane sám. Ve vytápěné místnosti už jen stačí mít uzavíratelnou větrací mřížku, pomocí které lze přívod teplého vzduchu regulovat.

Pokud ale chcete vytápět vzdálenější místnosti ve stejném poschodí kde se nachází krb, bude potřeba použít ventilátor, který teplý vzduch z krbu rozvede do místností třeba až na druhé straně domu.
Komíny a krby Vorel Adresa : http://www.kominyvorel.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: krby, komíny
Uloženo: 13.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde