Pořiďte si novou dlažbu a obklady

V průběhu několika let značka Paradyz vytvořila spojitý, rozpoznatelný styl. Výrobky se odlišují novátorskými vzory, důsledným detailním doplněním a širokou nabídkou kompletních nástěnno-podlahových kolekcí a dekoračních elementů. Poskytuje tím prakticky neomezené možnosti aranžování vnitřních prostorů s odlišným charakterem. Skupina Paradyż jako jediný výrobce v Polsku a jeden z mála v Evropě nabízí klientům exkluzivní rektifikované kolekce s rozměry 97.7x32.5 cm.


Obklady Paradyz


Obklady Paradyz mají jedinečný design a jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Právem jsou označovány za „Perlu keramiky EU“ a „Perlu distributorů keramiky“. Při výrobě obkladů Paradyz jsou použity nejmodernější technologie a přísné postupy kontroly kvality na základě integrovaných systémů pro správu zásad včetně systému řízení jakosti. Obklady Paradyz jsou inspirovány přírodou, lidskou fantazií a sny, které se promítají do nových vzorů. Zákazníky obkladů Paradyz jsou všichni lidé, kteří ocení krásu a eleganci, v návaznosti na světové trendy v oblasti módy designu a interiéru.


Dlažba Paradyz


Dlažba Paradyz je stejně jako obklady Paradyz vyrobena z vysoce kvalitních materiálů s jedinečným designem. Za použití nejmodernějších technologií vzniká kvalitní a odolná dlažba, která uspokojí i ty nejnáročnější klienty.
Pořiďte si novou dlažbu a obklady Adresa : http://www.nejlevnejsi-obklady.cz/paradyz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Paradyz, obklady Paradyz, dlažba Paradyz
Uloženo: 11.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde