Chcete bydlet ve svém a levněji?

Nemáte rádi bydlení v bytě? Hodláte si postavit vlastní dům? Myslíte si, že nemáte dostatek peněz na jeho stavbu a provoz? Při jeho stavbě proto musíte brát v potaz, jak co nejvíce snížít výdaje na vytápění. Prohlédněte si naše vzorové domy. Stavíme vám výhodné nízkoenergetické domy. Obraťte se na profesionály ze společnosti ELK.
Léty ověřená tradice
Jsme tu pro vás již přes 30 let. Pohybujeme se v oblasti stavebnictví a neustále sledujeme nové moderní trendy. Na kontě máme více jak desetitisíce rodiných domů, tudíž už máme se stavbou bohaté zkušenosti. Udělali jsme radost mnoha rodinám s dětmi. Proměníme váš sen ve skutečnost.
Nastěhujte se do nového domu už za necelé dva měsíce
Jak je známo mnoho let, v jednoduchosti je krása a ví to i společnost ELK. Spolu s kvalitními materiály pak budete mít bydlení jedna báseň. Tak snadno popíšeme dřevené domy. Proč byste měli dát přednost dřevěným domům před cihlovými? Dřevěné domy mají mnohem lepší tepelné a akustické izolační schopnosti a nastěhovat se do nich můžete již do dvou měsíců od začátku stavby. No řekněte, nejsou dřevěné domy perfektní?
Chcete bydlet ve svém a levněji? Adresa : http://www.domyprozivot.cz/montovane-drevene-domy
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Nízkoenergetické dřevostavby, Dřevěné domy
Uloženo: 07.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde