Orosená plastová okna: co s nimi?

Orosená plastová okna: co s nimi?

Plastová okna jsou velice kvalitní izolací a zajišťují výborné tepelné podmínky včetně odbourání zbytečné vlhkosti. Zpříjemňují život a prostředí činí lepším k životu. Díky použitým materiálům se dobře ošetřují a lehce se s nimi zachází. Jako každý výrobek vyžadují dodržení podmínek používání.

Moderní plastová okna
Také dvojité sklo s kvalitním plastem se může v zimě orosit. Změna podmínek v zimě bývá daná především nízkou teplotou na samotném plastovém okně nebo dokonce na rámu. Stejným důvodem je teplé vnitřní prostředí a vyšší vlhkost. Plastová okna nemusejí mít žádné zvláštní podmínky. Stačí dodržování správné vlhkosti.

Vlhkost v domě
Nejlepším vlhkostí pro člověka a jeho pobyt v domě je 30% až 40% relativní vlhkost vzduchu. Při takové vlhkosti se okna nepotí a doma se dobře dýchá a žije. Na tuto vlhkost jsou plastová okna koncipována. Pokud se plastová okna potí, snížení vlhkosti se může změnit stavebně, větráním nebo vysoušečkou vzduchu.

Pokud se okna orosí také při správné vlhkosti, jedná se o vadný výrobek. Plastová okna se vyplatí kupovat u prověřených výrobců a dbát na správnou montáž. Kvalitní plastové okna se při běžných a odpovídajících poměrech vlhkosti ve zdravém domě nikdy nemůže orosit.

Orosená plastová okna: co s nimi? Adresa : http://www.windoors.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: plastová okna
Uloženo: 30.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde