Údržba plastových oken

Údržba plastových oken

Kdo si vybral plastová okna jako součást moderního bydlení, zbavil se také starostí s údržbou. Moderní materiály, kvalitní skla, izolace a pokrytí rámů jsou z tak dobrých materiálů, že téměř nevyžadují údržbu. Minimální péče na nich nenechává žádné negativní stopy a majiteli šetří náklady.

Základní údržba
Pro všechna okna platí, že musejí dobře fungovat. Mechanické díly občas potřebují promazat pohyblivé části, vyčistit profily a skleněné výplně. Kontrola těsnění mezi křídlem a rámem okna je také samozřejmostí a v případě problémů na ni upozorní každý, kdo plastové okno otevírá.

Nadstandardní údržba plastových oken
Také s čištěním rámů a odvodňovacích kanálků si každý poradí sám. Na rozbitá skla nebo poškozené závěsy je potřeba objednat opraváře, protože se jedná o úkony, které vyžadují specializaci. Stejně tak se mohou po letech používání zhoršit těsnosti oken nebo přilnutí ke zdi nebo k parapetům. Jakákoliv údržba je jednoduchá a odborník ji lehce a rychle zvládne.

Údržba plastových oken je velmi nenáročná. K mytí postačují běžné prostředky, které se ředí s vodou. Žádné speciální chemikálie nebo drsné papírové či drátěné nástroje se používat nemohou. Pokud občas okna vyčistíte, umyjete a budete běžně používat, získáte nenáročný doplněk vašeho bydlení.

Údržba plastových oken Adresa : http://www.windoors.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: plastová okna
Uloženo: 30.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde