Nejen vůně do bytu Crespi Milano

Na český trh dovál čerstvý vítr z Itálie. A to doslova! Crespi Milano je italská firma do jejíž produkce patří vůně do bytu, bytové parfémy, patentované osvěžovače vzduchu do automobilů a vlasová kosmetika. Parfémy i komponenty difuzérů si firma vyrábí přímo v Itálii, počínaje ručně foukaným sklem, přes dřevěné uzávěry a nezávadnými vonnými složkami konče.

Aroma difuzéry


Ve svém portfoliu má jak praktické difuzéry tradičního tvaru, tak designové kousky dekorativních flakonků. Nejprestižnější záležitostí je ovšem luxusní řada aroma difuzéry Platinum. Tato řada představuje difuzéry, nikoliv bytové vůně, ale zde můžeme mluvit již o bytových parfémech. Vonné složky, ze kterých jsou tyto parfémy vyrobeny jsou obsažené i v klasických tělových parfémech. S řadou Platinum Crespi Milano pravidelně boduje v parfemářských soutěžích.

Katalytické lampy, vůně do auta...


Crespi Milano, to jsou i katalytické lampy, které se pomalu stávají běžnou součástí našich domácností. Katalytické lampy Crepsi jsou opět ručně foukané s jednoduchým, neotřelým designem a tlumenými barvami. I zde najdeme řadu Platinum, jak v samotných lampách, tak v náplních do těchto lamp.
Crespi Milano deocar je patentovaná technologie osvěžovačů vzduchu do automobilů. Jednoduchým klipem se připevní k ventilaci. V nabídce je řada atraktivních vůní.
Crespi vyrábí také kvalitní vlasové parfémy. Představujeme vyživující vlasové parfémy s keratinem a výtažky pšenice. Vlasy ošetří a osvěží na celý den.
Hledáte inspiraci nejen pro vánoční nákupy pro sebe a své blízké? Zkuste Crespi Milano.


Nejen vůně do bytu Crespi Milano Adresa : http://www.aromadoma.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: vlasové parfémy,vůně do bytu,katalytické lampy,aroma difuzéry,vůně do auta
Uloženo: 20.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde