Tepelná čerpadla Spirála

Představujeme tepelná čerpadla SPIRÁLA
Jedná se o tepelná čerpadla voda-voda s jedinečným vstupním uspřádáním, umožňující odebírat teplo z minimálního průtoku vody přičemž téměř nezáleží na kvalitě této vody. Využíváme nejmodernější technologie: elektronické vstřikování, řízení výkonu scroll kompresorů, komunikace OpenTherm, řízení otáček dopravního čerpadla primární vody. Integrované řízení umožňuje vytápění dvou topných okruhů s různou teplotou a ohřev užitkové vody nezávisle na vytápění. Velmi nízkým hlukem tepelná čerpadla SPIRÁLA patří mezi nejtišší. Tepelná čerpadla voda-voda jsme vyvinuli, vyrábíme a neustále zdokonalujeme v České republice. Použité kompresory, elektronické vstřikovací ventily a kondenzátory jsou od předních světových výrobců. Se stejnou péčí jako tepelná čerpadla voda-voda vyrábíme i tepelná čerpadla země-voda.

Čím se liší tepelná čerpadla SPIRÁLA od ostatních tepelných čerpadel
Pro tato tepelná čerpadla vyrábíme trubkové výparníky z námi vyráběných trubek s velkou teplosměnnou plochou na straně chladiva. Používáme systém ochran, schopný zabránit tvoření námrazy na trubkách výparníku. Řídící jednotka udržuje průtok primární vody podle nastavené teploty ochlazené vody. Tepelná čerpadla SPIRÁLA řady WW mají nejnižší spotřebu vody z dostupných tepelných čerpadel na trhu. Dokážeme topit i tam, kde má konkurence málo vody. Stačí průtok 15l/min na 10kW výkonu. Pracuje bez filtrace, údržby a servisních prohlídek.

Proč jsme nazvali naše tepelná čerpadla SPIRÁLA?
Spirála měděného drátu je připájena na vnitřní povrch výměníkových trubek.
Trubky ve výparníku jsou stočeny do spirály.
Výparník je uložen spirálově pod pláštěm tepelného čerpadla.
Kompresory montujeme výhradně Scrool, tedy spirálové.
Jak tedy nazvat celá tepelná čerpadla jinak než SPIRÁLA?

Kde tepelná čerpadla SPIRÁLA použít?
Základní otázka při použití tepelného čerpadla je nalezení primárního zdroje energie. Využití nejvýhodnějšího systému voda-voda je omezeno množstvím a kvalitou vody. SPIRÁLA nejenže vyniká v těchto parametrech, navíc nepotřebuje jemnou filtraci, není tedy potřeba fitr kontrolovat a čistit, provoz je bez obsluhy! Při rozhodování o zdroji primární energie je dobré nejdříve ověřit možnost čerpání vody ze studny nebo vrtu s jejím navracením do přírodního oběhu. Toto se vyplatí i při nutnosti studnu nebo vrt budovat.

Nezávislost na cenách energií
S tepelným čerpadlem budete nezávislí na cenách energií. Jakékoliv zdražování se vás dotkne pouze minimálně. Budete totiž s minimálními náklady čerpat teplo z přírody.

Ekonomické vytápění - úspora energie

Tepelná čerpadla SPIRÁLA, to je úspora energie až 80% nákladů. Svými nízkými provozními náklady přináší tepelná čerpadla uživateli velké úspory energie a tím zajišťuje rychlou návratnost investice.

Zdroj: www.tepelna-cerpadla-spirala.cz
Tepelná čerpadla Spirála Adresa : http://www.tepelna-cerpadla-spirala.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: tepelná čerpadla,tepelna cerpadla
Uloženo: 16.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde