evian fish - jezírka, fontány

Jsme mladá a dynamicky rozvíjející se firma, nabízející profesionální služby v oboru výstavby zahradních a bytových vodních prvků, jako jsou zahradní jezírka, fontány, potůčky, rybníčky, kaskády aj. Nabízíme také instalaci akvárií, a to včetně fauny, flóry a veškerého příslušenství. K tomu patří i prodej a převoz ryb. Provádíme také servisní služby - čištění a správu akvárií i jezírek.

Ať už máte zájem o akvárium, jezírko, servisní služby nebo něco jiného, u nás můžete vždy očekávat profesionální přístup, s individuálním posouzením Vašich přání a požadavků, kvalitní provedení všech prací či služeb a to vše za rozumnou cenu.

Služby

- Stavíme, renovujeme a upravujeme zahradní jezírka, potůčky, rybníčky, fontány stříkající i tekoucí a jiné exteriérové i interiérové vodní prvky včetně architektonických úprav zahrad.

- Zhotovujeme akvária na míru a dle přání včetně vybavení, příslušenství, fauny i flóry. Vždy kompletní instalace, nemusíte se o nic starat - dovezeme, sestavíme a uvedeme do provozu.

- Prodáváme akvarijní i jezírkové ryby a veškeré doplňky pro jejich chov.

- Přepravujeme ryby po celé ČR.

- Provádíme servisní služby - čištění a provoz akvárií a jezírek/fontánek.

Je všeobecně známo, že voda je ozdoba a vrchol zahrady a dává ji nový rozměr, stejně jako fontána v interiéru. Není důležité, zda voda teče, stříká, nebo jen vytváří poklidnou vodní hladinu, vždy dokáže vykouzlit atmosféru něčeho jedinečného a je jen na Vás, jaká tato atmosféra bude.

Vodní prvky zahrady nebo interiéru, jako jsou jezírka, potůčky, různé kaskády, vodopády nebo fontány, jsou v posledních letech stále ve větší oblibě a to zejména pro své nezaměnitelné vlastnosti. Mezi ty hlavní je možno uvést výbornou vlastnost adaptace do okolního prostředí, kterou vám klasický bazén může nabídnout jen zřídka. Ta je způsobena nespočetným počtem možností variací a způsobů, jak takové jezírko, fontána či potůček může vypadat.

Další výhodou je menší náročnost na údržbu. Zde platí, že čím větší vodní plocha, tím "samostatnější" jezírko je. Nicméně i plošně menší vodní plochy nemusí být líhní nepříjemného hmyzu nebo snad zápachu. Dnešní moderní technologie spolu se správnou konstrukcí vodní plochy zajistí požadovaný stupeň čistoty vody a její stálé, perfektní užitné či estetické vlastnosti.

Jak již bylo zmíněno, přírodní vodní prvky mají mnoho variací. Například jen u zahradního jezírka máte možnost výběru, zda bude sloužit jen jako okrasný prvek, nebo bude sloužit také jako koupací jezírko. Od toho se dále odvíjejí další možnosti, jako je hloubka, tvar, hustota a četnost rostlin ve vodě a na březích, zda použít na dekoraci kámen, štěrk, písek, a jaký vlastně typ, zda nasadit ryby a jaké, a kolik... Dále je možnost vybudovat potůček, vodopád nebo kaskádu do jezírka a zde narážíme na stejné možnosti jako u stavby samotného jezírka.

Fontány a gejzíry jsou na rozdíl od jezírek určeny převážně jen pro okrasné účely. Svoji funkci okrasného prvku však mohou plnit jak ve vnějších prostorách, tak i v interiérech.

V každém případě, ať už jste se rozhodli pro jezírko, fontánu, potůček nebo vodopád, udělali jste krok ke zpříjemnění Vašeho bydlení. Odrážející se lesk vodní hladiny, nebo šumění či dokonce zurčení vody na zahradě nebo vnitřních prostorách domu, dokáže uklidnit, nebo naopak vnést dynamiku.

A my, firma Evian Fish, jsme tu pro Vás, aby jste měli jistotu, že Vaše vodní chlouba a ozdoba bude vytvořena rukama profesionálů, že bude správně plnit svou funkci, a že z ní budete mít trvalou radost.



Akvária


Akvárium - to není jen kus skla s vodou, ve které plavou rybičky, to je kus nábytku a ta část domova, která Vám do něj přináší kus přírody. Akvárium je krásný bytový doplněk, ale poslouží i jako okrasný, reprezentativní prvek v různých administrativních budovách, halách, recepcích nebo restauracích či hotelích.

Z těchto důvodů jsou akvária dlouhodobě v oblibě a můžeme je najít opravdu kdekoliv. Ne každý je ovšem dlouholetý akvarista zapálený do chovu rybiček a zase na druhou stranu, ne každý akvarista má vždy čas a náladu vybírat a kupovat komponenty na jednotlivé části akvária a pak jej ještě skládat a instalovat. Zvlášť když se jedná o akvárium větších rozměrů, technicky složitější, nebo akvárium do veřejně přístupných budov, hal, restaurací atd...

A proto jsme tu my, firma Evian Fish, která Vám postaví akvárium " na klíč ". Jelikož zaměstnáváme specialisty, víme jak akvárium navrhnout, sestavit a následně se i postarat o jeho bezproblémový provoz. Stačí nám pár údajů, např.: kde bude akvárium stát, jak jej chcete velké atd., a pak už se o nic nemusíte starat. Seženeme nebo necháme vyrobit na zakázku vhodný korpus (sklo, kryt, skříň...), vybereme vhodné čerpadlo, filtraci, a další příslušenství, dodáme rostliny i rybičky a celé akvárium vám přivezeme domů, tam ho sestavíme a dáme do provozu.

Máte strach, že se nebudete umět o akvárium postarat? Nebo, že na to nebudete mít čas? Nebo už akvárium máte doma, v kanceláři, na recepci, nebo prostě někde jinde a potřebujete ho nechat pravidelně čistit a zajistit jeho "bezproblémový chod", popřípadě jej trochu zrenovovat? Obraťte se na nás!



Servis - čištění a provoz akvária / fontány / jezírka

Firmám i jednotlivcům nabízíme možnost stálého a pravidelného servisu akvárií, fontán, jezírek, potůčků, vodopádů a jiných vodních prvků. Servis zahrnuje dle potřeby nebo požadavku čištění, kontrolu a výměnu filtru, čerpadla, vodo/elektro-instalace, úpravu vody, udržování fauny i flóry atd...

V případě velkého a soustavného hynutí ryb možnost využít našich karanténních prostorů až do doby úplné stabilizace původního biotopu.
evian fish - jezírka, fontány Adresa : http://www.jezirkakvaria.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: zahradní jezírka, fontány, akvária, úpravy zahrad, akvaristika, jezírko, potůčky
Uloženo: 16.01.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.7
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde