pronájem rodinného domu

Lázně Bělohrad – 15km od Českého ráje. K celoroční rekreaci je k dispozici rodinný dům /dvougenerační/, renovovaný v roce 2002, který se nachází v lázeňské zóně, blízko parku Bažantnice.
K užívání pro rekreanty : celá zahrada, pergola se zahradním sezením a grilem.
Ve městě je řada restaurací s příjemným posezením a hudbou, obchody, kino, památník K.V.Raise, autobusové a železniční nádraží. 60m od domu je golfové hřiště, 100m jsou tenisové kurty, volejbalové a fotbalové hřiště. 120m jsou Anenské slatinné lázně /možnost privátu i pro klienty a návštěvníky těchto lázní/. Léčí se zde problémy zad a páteře, provádí se zde masáže, rašelinové zábaly a jiné procedury. Je zde koupaliště Pardoubek s písčitou pláží 250m a krytý bazén 200m, sousedící s lázněmi.
Lázeňské město nabízí kulturní a sportovní vyžití-koncerty, přehlídky, mezinárodní festivaly a pro sportovní fanoušky každoroční duatlon a triatlon , cyklistické trasy a turistické stezky za poznáním.
Zima : lyžování – běžecké trasy, na okraji města je sjezdovka a pro zkušenější lyžaře – 12km sjezdovka s vlekem na Zvičině, možnosti bruslení na stadionu.
5 osob
2 pokoje /3+2lůžka/, 2x obývací pokoj /TV/, 2x kuchyň + jídelna /el. sporák, lednice, mikrovlnka/, 2x koupelna, 2x WC, vstup na balkon, veranda s možností úschovy kol, parkování na oploceném pozemku. Privat CZK 250,00 /osoba/ den.
Dodatečné služby k zaplacení na místě : přistýlka CZK 150,00 /osoba/ den, zvířata CZK 500,00 /týden/

pronájem rodinného domu Adresa : http://pronajem.czweb.org
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: pronajem
Uloženo: 14.01.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde