Kancelářský nábytek Arform

Norton

Nábytková řada NORTON je jedna z nejvariabilnějších řad v naší nabídce. V nabídce této řady jsou čtyři druhy podnoží, široká paleta skříní a kontajnérů a doplňků. To vše doplňujeme atypickou výrobou přesně podle Vašeho přání.

Tuto řadu můžete vybírat v osmi základních a čtyřech nadstandartních odstínech.

8.576 Kč bez DPH - to je cena základní sestavy této nábytkové řady, tj. stolu 160x80 cm, kontejneru na kolečkách s centrálním zamykáním a dvoudvéřové skříně se zámkem. Z této ceny poskytujeme při větším odběru výrazné slevy.

Multiform

Nábytková řada Multiform se vyznačuje vysokou variabilností a disponuje širokým spektrem přídavných prvků. V rámci nábytku Multiform je možno vybírat celkem z osmi jednotlivých řad, které se liší různým zpracováním podnoží. Jednotlivé řady jsou vysoce funkční a vzájemně kompatibilní. Kromě základních prvků nabízí Multiform i doplňkové prvky, jako jsou recepční nástavby a pulty, krycí desky, dělící panely či další doplňky, např. vozík na PC nebo věšáky.

8.496 Kč bez DPH - to je cena základní sestavy této nábytkové řady (řada Multiform Vega), tj. stolu 120x80, kontejneru na kolečkách s centrálním zamykáním a dvoudvéřové skříně se zámkem. Z této ceny poskytujeme při větším odběru výrazné slevy.





Multiform jednací

Jednací stoly řady Multiform využívají všech druhů podnoží této řady, dále jsou k dispozici samostatné nohy nebo podnože na tenkých profilech Classic. Stoly mají široké množství tvarů, od kulatých nebo oválných po sestavy čtvercových nebo obdélníkových stolů ve velké šíři rozměrů. Nábytek Multiform je k dispozici v širokém spektru prvků. Jednotlivé řady jsou vysoce funkční a vzájemně kompatibilní. Kromě základních prvků nabízí tato řada i doplňkové prvky, jako jsou recepční nástavby a pulty, krycí desky, dělící panely či další doplňky, např. vozík na PC nebo věšáky.

9892 Kč bez DPH - to je cena jednacího stolu 250x120cm, který je určený pro jednání 10 lidí. Z této ceny poskytujeme při větším odběru výrazné slevy.

Ergo

Nábytek ERGO je kvalitní a praktický, vyznačuje se svou účelností a jednoduchostí, Hodí se do každého interiéru. Více jak 90 prvků, určených pro formování různých pracovních míst v jakýchkoli prostorách.Stolové desky, podnože, horní a spodní desky skříní, police, horní desky kontejnerů se vyrábějí z desek síly 22 mm. Veškeré materiály použité v sérii Ergo jsou té nejvyšší kvality, ekologicky čisté a bezpečné pro zdraví člověka. Záruka na nábytek 5 let.

5.758 Kč bez DPH - to je cena základní sestavy této nábytkové řady, tj. stolu 120x80, kontejneru na kolečkách a dvoudvéřové skříně. Z této ceny poskytujeme při větším odběru výrazné slevy.

Kompas

Nábytek KOMPAS patří na současném trhu k jedné z nejvariabilnějších řad se špičkovým italskám designem z produkce Della-Rovere. Masivnost desek i široká škála prvků umožňuje vybavit kanceláře k jakémukoliv účelu od recepce až po ředitelské kanceláře. Je vyráběn ve 2 variantách - odstíny dřeva a šedé nebo v barevných provedeních.

16.480 Kč bez DPH - to je cena základní sestavy této nábytkové řady, tj. stolu 120x80, kontejneru na kolečkách s centrálním zamykáním a dvoudvéřové skříně se zámkem. Z této ceny poskytujeme při větším odběru výrazné slevy.

Activ

Řada Activ umožňuje sestavit pracovní místo v jakékoliv kanceláři, od tradičně klasické až po kanceláře v moderním otevřeném stylu.

Prověřená kvalita a nové formy nábytku aktivizují kladný vztah člověka k jeho pracovnímu prostoru. Nábytek je konstruován i na vyšší zatížení a poskytujeme na něj záruku 5 let.

7.795 Kč bez DPH - to je cena základní sestavy této nábytkové řady, tj. stolu 120x80, kontejneru na kolečkách s centrálním zamykáním a dvoudvéřové skříně. Z této ceny poskytujeme při větším odběru výrazné slevy.
Kancelářský nábytek Arform Adresa : http://www.kancelarskynabytek.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: kancelářský nábytek, kancelářské židle, kancelářské vybavení
Uloženo: 15.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde