Na izolace jsme opravdoví machři

Svěřte se do rukou české společnosti Izolprotan. Zajistíme vám kvalitní hydroizolace. Nabízíme i vysoce kvalitní jezírkové fólie. Vše děláme pomocí hydroizolačního systému Protan se špičkovými izolačními vlastnostmi. Jedná se o bezkonkurenční materiál s velmi dlouhou životností.
Nabízíme perfektní hydroizolace
Využijte našich profesionálních zkušeností. Na hydroizolace jsme opravdoví odborníci. Chraňte svou stavbu, navíc získáte záruku 30 let. Postaráme se i o kompletaci, distribuci a realizaci hydroizolačních materiálů. Poskytujeme izolace plochých střech, balkonů i teras, jezírek i bazénů. Děláme hydroizolace spodních staveb a základů. Dopřejte si izolační materiál Protan norské výroby. Jeho vlastnosti jsou opravdu jedinečné.
Spolehněte se i na jezírkové fólie
Máte doma na zahradě koupací či okrasné jezírko? Tak to vám doporučujeme protiskluzovou fólii. Dostanete 10 let záruku na její nepropusnost. Samozřejmostí je zhotovení cenové nabídky zdarma. Dopřejte si jezírkové fólii od nás. Jsou dle norem EN 71/3 na bezpečnost dětských hraček. Potěší vás i odolnost proti UV záření, mrazu a chladu. Okouzlí vás jeho unikátní perleťový design, který jen tak někdo nemá. Neváhejte a objednejte si jezírkovou fólii ještě dnes. Jsme tu pro vás po celé ČR.
Na izolace jsme opravdoví machři Adresa : http://www.izolprotan.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Hydroizolace, Jezírková folie
Uloženo: 27.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde