Realitní kanceláře Praha

Realitní kancelář Praha – Happy House Rentals - pro Vás zajišťuje koupi, prodej a pronájem realit zejména v Praze a okolí již téměř 15 let. Se zákazníky jednáme profesionálně a individuálně, díky čemuž získáváme a udržujeme jejich důvěru, a vznikají tak dlouhodobé obchodní vztahy. HHR patří mezi nejvyhledávanější realitní kanceláře v Praze.

Služby realitní kanceláře Praha
Našim zákazníkům nabízíme veškerý právní servis, hypoteční služby, pronájem či prodej bytů a rodinných domků, či služby spojené s výstavbou a rekonstrukcí. Klademe velký důraz na profesionální přístup a zodpovědnou práci našeho týmu. Dokážeme Vám, že pronájem, prodej, či koupě nemovitosti může být úspěšné a příjemné. Neváhejte a kontaktujte nás!

Kompletní služby realitní kanceláře Praha v oblasti prodeje
Jsme připraveni Vám pomoci s prodejem bytu, rodinného domku, pozemku a nebytového prostoru, který může být novým sídlem Vaší firmy či počátkem Vašeho podnikání. Máme bohaté zkušenosti na trhu s realitami. Důkazem jsou stovky prodaných nemovitostí a spokojených zákazníků.

Individuální přístup realitní kanceláře Praha
Zajišťujeme kompletní servis v oblasti realit. Naši makléři mají přehled o situaci na trhu, lokalitách i stavu jednotlivých domů. Vyjdeme vstříc Vašim časovým možnostem! Prohlídky děláme po dohodě i o víkendu a ve svátek. Dbáme na vždy Vaši spokojenost!

Kontaktujte nás prostřednictvím našich webových stránek www.happyhouserentals.com/cz/.


Realitní kanceláře Praha Adresa : http://www.happyhouserental.com/cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: realitní kanceláře Praha
Uloženo: 15.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde