Zabezpečovací systém VERIA S-DVR Panther

Systém VERIA řeší ochranu objektu před rozličnými druhy nebezpečí jako je například napadení objektu, vloupání či ochrana před ničivými účinky požáru prostřednictvím jeho včasné identifikace, lokalizace a kamerového záznamu.
Své uplatnění nachází ve všech oblastech zabezpečení, jak domácností, tak komerčních objektů menšího rozsahu jako jsou například: byty, rodinné domy, chaty, chalupy, garáže, kanceláře, provozovny, dílny, obchody, atd. Jednou z hlavních částí je inteligentní rozhraní VERIA - Panther, vyvíjené pro uživatele v České a Slovenské republice v kompletní české a slovenské lokaci.
Díky dlouhodobým zkušenostem v oblasti vývoje bezpečnostních technologií byla řada VERIA S-DVR Panther navržena tak, aby svému uživateli nabídla jednoduchou formu systému komplexního řešení ochrany kamerovým systémem s mnoha možnostmi nastavení, ovládání, záznamu a elektronického zabezpečovacího systému. Zařízení vyrábí společnost Veria Trade v několika provedeních (4 kanálové, 8 kanálové, 16 kanálové S-DVR) pro zabezpečení objektů různých kategorií a důležitostí a to, jak pro aplikace pouze s poplachovým systémem, tak i pro instalace, kde jsou vzájemně propojeny a integrovány všechny důležité bezpečnostní systémy.
Systém se skládá z nejrůznějších druhů aplikovatelných systémových detektorů, čidel, kamer, sirén, majáků, které mají jediný cíl a to nabídnout svému uživateli maximální komfort bezpečí.
Jednou s absolutních předností bezpečnostního systému VERIA S-DVR Panther je jeho modularita a jednoduchá montáž. Dle aktuálních potřeb uživatele a dle charakteru zabezpečovaného objektu lze systém doplňovat o celou řadu modulů, senzorů, kamer a moderních bezpečnostních prvků.
Montáž bezdrátových komponentů nevyžaduje žádných stavebních úprav, vrtání či tahání kabelů. Lze jednoduše rozvrhnout a rozmístit bezdrátová čidla v objektu nebo jeho okolí a to do vzdálenosti až 200 metrů.
V případě narušení monitorovaného objektu bude tato událost zaznamenána prostřednictvím hlavního panelu, který okamžitě vyšle informační zprávu formou hlasového volání na telefonní číslo, zašle SMS, MMS nebo email.
Pro náročnější uživatele je pak k dispozici vzdálené ovládání celého systému prostřednictvím mobilního telefonu nebo PC připojeného k internetu.
K dispozici je i celá řada možností uplatnění systémového zabezpečení od domácího monitorovacího systému přes profesionální intercom, až po průmyslové střežení objektů prostřednictvím inteligentního průmyslového systému.

Zabezpečovací systém VERIA S-DVR Panther Adresa : http://veria.eu/sdvr.html
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: detekory oxidu uhelnatého a kouře, kouřový hlásič požáru
Uloženo: 05.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde