Luxusní bytové doplňky

K tomu, abychom proměnili nudné a fádní bydlení na útulnou klícku, nám mohou posloužit moderní bytové doplňky. S těmi se v posledních letech doslova roztrhl pytel a můžeme si je objednat zpoza počítače. Důvodů, proč se obrátit na některého z internetových prodejců, je hned několik. Není to jen nižší cena, ale především mnohem širší sortiment. Pojďme se teď spolu podívat na ty nejoblíbenější dekorace, které by se vyjímaly i u vás.

Stěny – dominanta každého interiéru


Mezi zdaleka nejatraktivnější dekorace patří samolepky na stěnu. Jsou vyrobeny z vynilu a na první pohled nepoznáte, že nejsou součástí malby. Vybrat si můžete z celé řady zajímavých motivů, které lze vhodně zkombinovat se zbytkem interiéru. K mání jsou siluety zvířat, rostlin či orientální symboly a to v mnoha barevných provedeních a velikostech. Pokud se na samolepky necítíte, sáhněte po klasice v podobě nástěnných obrazů. Ty zdobily interiéry již před několika sty lety a ostudu si s nimi rozhodně neuděláte. Naprostým hitem jsou fotoobrazy, prostřednictvím kterých můžete mít na stěně všechny vaše blízké.

Detaily tvoří celek


Důležité jsou nejen dominantní prvky, ale i zdánlivé drobnosti. V předsíni vás může vítat multifunkční věšák, v ložnici zase zpříjemní atmosféru průsvitný svícen či lávová lampa. Zda zvolíte retro doplňky, nebo vás to bude táhnout k minimalismu, je otázkou vašeho vkusu a celkového sladění místností. Pokud si se zvelebováním příbytku nevíte rady, čerpejte inspiraci na webu, případně se obraťte na bytového architekta.

Luxusní bytové doplňky Adresa : http://www.kvalitnidekorace.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dekorace do bytu, bytové doplňky
Uloženo: 14.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde