Elektronický stavební deník e-Qbook.com

Elektronický stavební deník e-Qbook pomocí mobilní aplikace a on-line přístupu k datům umožňuje kontrolu stavby v reálném čase a tím hlídá kvalitu prováděných stavebních prácí, prací subdodavatelů, použitých stavebních materiálů a termínů výstavby.
V dnešní době moderních technologií a neomezených možností je nutné, chcete-li být ještě úspěšnější ve svém podnikání být nejméně jeden krok před Vaší konkurencí. Konkurenční výhody nepochybně získáte, seznámíte-li se s možností plně využívat
- elektronický stavební deník e-Qbook.com.
e-Qbook.com odpovídá veškerým právním předpisům, tj. splňuje náležitosti zákona č. 183/2006 Sb., stavební zákon, v platném znění (ustanovení § 157 – Stavební deník) a prováděcího předpisu k tomuto zákonu a to ustanovení vyhlášky č. 499/2006 Sb., příloha č. 5 – Náležitosti a způsob vedení stavebního deníku a jednoduchého záznamu o stavbě.
Mezi největší výhody námi nabízeného systému je zejména možnost přímé kontroly stavby a tím i ušetření nákladů na kontrolu stavby, zvýšení produktivity práce zaměstnanců a tím i snížení nákladů za jejich mzdy, získání kvalitních podkladů pro případné spory s fakturacemi a doplatky za stavbu. Další ne nevýznamnou výhodou je i fakt, že použitím tohoto systému ušetříte až 50%běžně vynaložených nákladů spojených s touto agendou.
Bližší informace jsou uvedeny na www.e-qbook.info .
S využitím elektronického stavebního deníku budete mít neustálý přehled, a to v reálném čase, o stávajících vynaložených nákladech na Vámi realizovanou stavbu, průběžně budete moci sledovat termíny, a to i dílčí, Vámi realizované stavby a v souladu s požadavky dikce zákona získáte i nezpochybnitelné kontinuálně na sebe navazující zápisy do stavebního deníku a pasport budovy.
Základní výhody elektronického stavebního deníku e-Qbook.com:
Nejlevnější a nejefektivnější kontrola kvality práce a produktivity v reálném časeVeškeré záznamy jsou uloženy v archivu, seřazeny dle času a přístupny pomocí on-line webového rozhraní kdykoliv a kdekoliv na světě
Software a mobilní aplikace je zdarma.
Nezpochybnitelnost vytvořených a archivovaných záznamů a vložených dat dle platné legislativy, zákonů a předpisů.
Vytváření záznamů a vkládání dat přímo z místa průběhu prováděných prací kdekoliv a kdykoliv na světě.
Šifrované webové rozhraní srovnatelné svým zabezpečením s elektronickým bankovnictvím.
Jednoduché a intuitivní ovládání bez složitého nastavování.
Znemožnění manipulace s daty a záznamy uloženými v systému.
Oficiálně schválené mobilní aplikace společnostmi Google a Nokia.
Uživatel není omezen užíváním osobního počítače. K vytváření záznamů může využít velké množství mobilních zařízení a telefonů.

Elektronický stavební deník e-Qbook.com Adresa : http://www.e-qbook.com
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: stavba elektronický stavební deník rekonstrukce e-Qbook satvební firma bydlení
Uloženo: 08.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde