Proč si vybrat postel z masivu borovice?

Masiv borovice se vyznačuje světlou, místy až načervenalou texturou a výraznou kresbou letokruhů, které okouzlí každého, kdo hledá pro svou ložnici kus přírody a svěžesti.

Pomocí nábytku z masivu borovice můžete zařídit nejen zajímavý dětský nebo studentský pokoj, ale také další místnosti ve vašem interiéru. Design nábytku z masivu borovice dotvářejí elegantní dřevěné úchytky a masivní výplň dvířek.

Povrchová úprava je prováděna kvalitními ekologickými bezbarvými laky. Ložnice zařízené nábytkem z masivní borovice vynikají hezkým a praktickým designem a příjemnou cenou. Postele mají pevnou rámovou konstrukci.

Postele z masivu borovice patří k velice žádaným postelím z masivu. Mezi nejprodávanější dětské postele patří zvýšené postele s úložným prostorem, postele s přistýlkou a patrové postele nebo palandy.

Ze zvýšených dětských postelí s úložným prostorem je nejoblíbenější postel Maxim, která obsahuje úložný prostor, který je tvořen čtyřmi malými šuplíky, jedním velkým šuplíkem a jedním boxem na kolečkách.

U manželských postelí vedou postele s úložným prostorem nebo s možností dokoupení úložných prostorů jako např. postel Marko nebo Marko – N. Tyto postele jsou vybaveny pěknými čely, které dokreslují jejich celkový design.

Postele Marko jsou k dostání v klasických rozměrech 90x200 nebo 180x200, navíc nabízejí možnost prodloužení na 210 nebo 220 cm.

Dalšími oblíbenými postelemi z masivu borovice jsou postele Salerno, které jsou k dostání za příznivou cenu a hlavně v pěkném designu. K postelím lze dokupit pěkný noční stolek a úložný prostor. Vše je možné nechat namořit do třech pěkných dezénů: tmavý dub, tmavý ořech a kaštan. Postele jsou k dostání v klasických rozměrech 90x200 nebo 180x200.

Další oblíbenou zvýšenou postelí je postel IDA8808, která nabízí možnost příležitostného přespání ve formě přistýlky, která si jistě najde praktické uplatnění v pokoji Vašeho dítěte. Tato pěkná postel vyniká pevnou konstrukcí a moderním designem.

Nezbytnou součástí pro vybavení ložnic, studentských a dětských pokojů jsou šatní skříně z masivu borovice, které mohou být postaveny na soklu nebo na designových dřevěných koulích. Bohatou nabídku prvků doplňují komody z masivu borovice nebo psací stoly, police a další nábytek z masivu borovice.

Nábytek z masivní borovice se vyznačuje svou jednoduchostí a účelností. Díky široké nabídce jednotlivých prvků lze nábytek z borovice použít do každé ložnice libovolných rozměrů.

Proč si vybrat postel z masivu borovice? Adresa : http://www.postel-z-masivu.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: postel z masivu, postele z masivu borovice, dřevěné postele
Uloženo: 08.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde