Vezměte si na vytápění tepelná čerpadla

Pořiďte si tepelné čerpadlo a vydejte se cestou levných energií. Společnost Watt projekt s.r.o. nabízí tyto produkty ve dvou základních provedeních. Připravili jsme pro vás čerpadla se systémem, které získávají energii ze země či z okolního vzduchu. S jejich pomocí ušetříte až 60% nákladů na vytápění. Obraťte se na nás a my provedeme odbornou montáž a pomůžeme s obsluhou systému.
Chcete efektivní způsob vytápění svého domu? Kontaktujte naši společnost a nechte si vypracovat návrh řešení. Tepelná čerpadla montujeme do stávajících domů i novostaveb. Využijte například tepelná čerpadla vzduch voda. Jejich hlavní výhodou je snadná a rychlá instalace a možnost nasazení na jakoukoliv budovu. Tato čerpadla dokáží pracovat až do -20°C.
Nabízíme řešení podle vašich potřeb a požadavků. Připravili jsme pro vás i tepelná čerpadla země voda, která nabízí vysoký výkon. Jak již název napovídá, k ohřevu vody se využívá teplo z půdy. Jsou zárukou stabilního výkonu, komfortního provozu a nízké hlučnosti. Chcete se dozvědět o našich čerpadlech více? Navštivte webové stránky společnosti Watt projekt. Naše produkty nabízí jedinečný poměr cena/výkon.

Vezměte si na vytápění tepelná čerpadla Adresa : http://www.wattprojekt.cz/tepelna-cerpadla-zeme-voda
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: tepelna cerpadla zeme voda, tepelna cerpadla vzduch voda, tepelna cerpadla
Uloženo: 31.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde