Nový prostor k životu: zasklený balkon

A ne jen tak ledajakou! Budete z ní mít skvělý výhled. Můžete si zde i ve špatném počasí číst na čerstvém vzduchu a nebude na vás pršet. Navíc kdykoli můžete z uzavřeného prostoru vytvořit otevřený a nadýchat se čerstvého vzduchu nebo se třeba i opalovat. Kuřáci, i když vědí, že kouření škodí zdraví, zde najdou v rámci své domácnosti důstojný kuřácký azyl. Z vašeho balkonu nebo lodžie se stane v zimě zimní zahrada, v létě letní ložnice, prostě vždy vám tam bude příjemně. To kouzlo, které vám k tomu všemu pomůže, je naprosto jednoduché - zasklení balkonu nebo lodžie.

Jak se ale balkon nebo lodžie zasklívá? Je to složité, je to drahé a bude možné zasklít právě ten můj balkon nebo mou lodžii? Co vše zasklení balkonů nebo lodžií ještě přináší? Kromě již dříve avízovaného získání nového životního prostoru, získáte zasklením balkonu nebo lodžie další výhody.

Zasklívání lodžií pro lepší zvukovou a tepelnou izolaci


Zasklené lodžie a balkony představují dobrou zvukovou izolaci. Ochrání váš pokoj od rušivých zvuků z ulice, jakými je například túrování motoru, křik dětí nebo hlasitá hudba z blízkého klubu. Zasklení balkonu nebo lodžie je ovšem také izolací tepelnou. V převážné většině bytů jsou balkony nebo lodžie situovány na jižní stranu bytu, a bývají proto obvykle součástí obývacího pokoje, kde se nejvíce žije. Zasklení lodžie nebo balkonu vytvoří prostor mezi venkovním prostředím a obývacím pokojem. Vzniká tak vzduchová vrstva, která je sama o sobě skvělou tepelnou izolací. V zimě tak budete mít v obývacím pokoji tepleji. A ještě ušetříte! Na spotřebované energii, samozřejmě.

Zasklené lodžie a balkony = design a moderní vzhled

Dalším důvodem, proč rozhodnout pro zasklení lodžie nebo balkonu, je estetické hledisko. Byt vypadá se skleněnou stěnou zvenku i zevnitř prostě moderněji a zajímavěji. A mimochodem - víte, že zasklené lodžie a balkony se dají zamknout? Je to pak další překážka pro nevítané hosty a tím i vaše klidnější pobývání mimo domov, ať už jste v práci nebo se vypravíte na delší dovolenou. Tohle vše jsou důvody, proč se rozhodnout pro zasklení balkonu nebo lodžie. A padne-li rozhodnutí, nastává fáze hledání vhodného systému.

Kvalitní hliníkové systémy se švédskou tradicí


Kladete důraz především na kvalitu? Poohlédněte se po hliníkových systémech od společnosti Alumistr s.r.o. Vybírat můžete z rámových zasklívacích systémů AluPlus, AluCombi a AluTerm a bezrámových zasklívacích systémů AluVista a AluVerso. Všechny hliníkové systémy značky AluMistr v sobě spojují elegantní design, odolné materiály i technologickou vyspělost. Díky tomu jsou zasklívací systémy vhodné nejen pro zasklení balkonů a lodžií, ale také výrobu altánů, zimních zahrad a přístřešků.

Ze systému AluPlus lze navíc vyrobit praktické hliníkové zábradlí, které dodá vašemu balkonu nebo lodžii eleganci a styl.

Více informací o hliníkových systémech nejen pro zasklení balkonů a lodžií najdete na www.alumist.cz.

Nový prostor k životu: zasklený balkon Adresa : http://www.alumistr.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: balkóny, lodžie
Uloženo: 14.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde