Montované domy od RD Rýmařov

Nabízíme vám montované rodinné domy. S naší nabídkou budete spokojeni. Nabízíme montované domy na klíč, do kterých se můžete nastěhovat téměř okamžitě. Domy splňují veškeré tuzemské normy i normy EU. Ceny, které naleznete v našem katalogu, jsou konečné, takže si můžete udělat představu o vašem novém bydlení. Na stavbu garantujeme záruku 30 let.
Chcete bydlet v novém co nejdříve? Využijte naše služby. Nabízíme 40 let zkušeností a více než 20 tisíc realizovaných zakázek. Tím patříme mezi opravdové profesionály v oboru. Rychlá montáž a kvalitní termoizolace, to jsou výhody, které naše montované domy nabízí. Co dalšího vám nabízí?

>> Energetická úspornost
>> Zvuková izolace
>> Lepší využití zastavené plochy

Vzorové domy pro vaši inspiraci


Rádi byste si prohlédli, jak takový dům vůbec vypadá? Žádný problém, navštivte naše vzorové domy. Při prohlídce budete mít k dispozici pracovníka, který rád zodpoví všechny vaše dotazy. Vzorové domy vám poslouží jako základ pro vaše rozhodování. Díky velké variabilitě máte možnost je upravovat a rozšiřovat. Spolehněte se na profesionální služby a bydlete brzy v novém.
Montované domy od RD Rýmařov Adresa : http://www.rodinne-domky.com/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: montovane domy, vzorove domy, rodinne domy, domy na prohlednuti, drevostavby
Uloženo: 04.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde